Vores Aya naya tilbud til tøserne skal med på ferien

Det varer ikke så længe så er det ferietid og endnu en gang så er det med at få pakket alle kufferterne. Det er med at få overblik over, hvad der skal pakkes ned og købes ind. Der mangler altid noget og lige nu er det drengetøj, der står på plakaten og som skal findes til den gode pris på nettet.
Der er nogle gode tilbud på drengetøj på nettet, det kan jeg se. Samtidig har jeg fundet et udsalg babytøj, hvilket er ekstra godt, da jeg ikke regner med at købe det på ferien. Ved at bestille børnetøj nu får jeg ro den sidste ugen inden ferietiden går løs. Til den tid så ligger der en kuffert på hver seng med en liste over støvler til børn, som de hver især får ansvaret for at huske.
Hos os voksne er der udover en liste på støvler til børn også en liste med al dette pigetøj, da tøserne altid pakker alt for meget. Jeg vil også sikre mig at de har noget pænt med. Ellers må jeg lige online for at købe ekstra børnetøj og især aya naya tilbud, så jeg kan vise dem lidt frem . Og så håber jeg der ikke kommer for meget babytøj for det er for indbydende og det skal jeg bare holde mig fra de næste måneder, når jeg har købt ind i dag. Der skal nok komme flere aya naya tilbud til efteråret.