Sommerhusferie i Blåvand med et hav af muligheder

Hverdagen kan være både stressende og travl. Der er så meget, vi skal nå hver eneste dag, så som arbejde, træning, madlavning og børnepasning. Dog er det vigtigt, at man somme tider bremser op og tager sig tid til at slappe af. Kan du mærke, at du trænger til et pusterum fra den hektiske og travle hverdag? Sommerhus i Blåvand ville her være løsningen. Oplev den jyske vestkyst, ... Læs mere »

Nistkästen im Garten für die, die es lieben die Vögel zu beobachten

Wenn Sie einen kleinen Ornithologen in sich haben und gerne die Möglichkeit haben möchten verschiedenen Vogelarten zu helfen und sie zu studieren, dann können Sie das auf mehrere Arten tun. Es gibt viele gute Stellen mit einem reichen Vogelvorkommen und wo Sie mehrere verschiedene Arten studieren können. Sie können auch an geführten Touren teilnehmen, wo Sie Fragen stellen könn... Læs mere »

Fyringsolie kan købes både som sæson og helårs olie til fyret

Årstiderne skifter og det er ved at være tid til at fyre op igen rundt omkring i de små huse, så vi ikke render rundt og fryser. Og der findes mange forskellige varmekilde, nogle steder vælger man frit andre steder er man afhængig af hvilket selskab der har eneretten til salget i det område hvor man bor. Rigtig mange steder er det fjernvarme der er ført ud til de enkelte huse o... Læs mere »

Flyttekasser er en stor hjælp når der skal pakkes inden flytning

Der er rigtig mange huse til salg rundt omkring og der er stor konkurrence om kunderne. Rigtig mange huse ligger til salg i mange måneder endda op til år uden held. Men heldigvis er der også nogle hvor heldet er ude og ryger igennem nåle øjet og får solgt deres hus og så kommer den store opgave at få pakket hele huset ned, så det nemmest kan transporteres til enten et opmagasin... Læs mere »

Boksmadras - gå ikke på kompromis med ligge komforten

Når man skal ud og vælge seng i dag, kan det være en større videnskab. Skal den være hård eller blød, høj eller lav. Skal den kunne eleverer eller ej. Og her er det vigtigt at man mærker efter på sin egen krop, hvordan man sover bedst. Har man brug for en blød madras eller føler man en bedre støtte i en lidt hårdere en af slagsen. Mange klager over, at hvis deres madras er for ... Læs mere »

Et plast legehus giver flere fordele end et af træ

Der er ikke noget, som at se børnene være dybt optaget af leg i haven. Styrk deres fantasilege ved at give dem et udgangspunkt for deres legeunivers. Et legehus i haven kan være omdrejningspunkt for utallige lege om kan bruges til meget mere end far, mor og børn. Der findes mange typer af lege hus til børn. De kan laves i uendelig mange slags former, størrelser og af forskell... Læs mere »

Fyringsolie er stadig et fint alternativ til fjernvarme og naturgas

Engang var de fleste hus opvarmet af et oliefyr som brugte en masse fyringsolie til at holde sig kørende. Olien var dyr og udsendte en masse affaldsprodukter såsom CO2. Efterhånden gik mange huse over til fjernvarme de steder, hvor det kunne lade sig gøre, og blandt resten, gik de fleste over til naturgas. Det er dog stadig til at finde oliefyr rundt omkring og med god grund. ... Læs mere »

Cykler er brugt over hele verden

Hvis man gerne vil afholde ferie i Danmark, men hvis man ikke ønsker at være det samme sted hele ugen. Så find cykler frem og kom rundt og oplev de fantastiske ting Danmark har at byde på. Der findes masser af campingpladser mm. rund omkring i DK som har nogle lækre forhold til jer efter en lang dag på jeres cykler. Der findes mange måder at opleve landet på og det kan enten... Læs mere »

Er sofaborde bare til pynt eller skal de være praktiske?

Når man skal indrette sit hjem findes der rigtig mange møbler der kun bruges som pyntegenstand og andre som skal være mere praktiske. Nogle møbler har også en god kombination af begge dele. Et sofabord kan fx både være praktisk og til pynt. Det er op til en selv, hvad man synes bordet skal kunne opfylde af krav. Der findes et stort udvalg er sofaborde, og der findes med sikkerh... Læs mere »

Kaffeknallert er et muntert indslag

Alle og en hver er glad for en god og gedigen god kop kaffe, og når det nu endelig skal være – hvorfor så ikke gøre det lidt ekstra sjovt ? En traditionsbunden rigtig lille kaffeknallert er altid et muntert indslag til en hver fest – både i privaten og på arbejds pladsen eller til en reception. Den har et forbilledligt look og den giver folk en hulens masse sjovt at tale om eft... Læs mere »

Fyringsolie giver en bedre varmeøkonomi

Opvarmning af et hus kan være en dyr fornøjelse, hvis man har en gammel opvarmningsmetode. Ude på landet kan det være svært, at få andet end en tank som i ny og næ skal opfyldes med fx træpiller. Det er både omstændigt og en dyr opvarmning. Oliefyring har en række fordele, som er gode for pengepungen. Bedre varmeøkonomi, mindre sod samt mere ren og miljøvenlig forbrænding. Fyri... Læs mere »

Græsfrø til din have

Hvis man er have interesseret og hvis man går meget op i sin have så kan det være, man skal prøve at tage et kig på nettet hvor man kan finde mange pris sammenlignings sider, hvor man kan finde forskellige priser og sammenligne priser på græsfrø fra diverse udbydere på markedet. Det kan også være en god idé hvis man er ny begynder på området og ikke vil risikere at blive snydt... Læs mere »

Flyttekasser flytter ikke sig selv

Man har rigtig mange småting, når man skal flytte. Det er altid en god ide, at smide ud, når man alligevel sorterer sine ting i hjemmet. På den måde har man færre ting der skal pakkes ned. Det er altid nedpakningen der tager længst tid. Man skal altid huske, at have nok flyttekasser at pakke ned i. Der er stor forskel på størrelserne på kasserne. I nogle kasser kan der ikke vær... Læs mere »

Sengetøj i god kvalitet er bedst for en ens søvn

Alt hvad der hedder økologisk er bedre end andre produkter, da de ikke indeholder en masse skadelige stoffer og er meget allergivenlige. Kvaliteten er også rigtig god, og man kan mærke hvor blødt det er. Når man skal sove er det vigtigt, at man ligger godt. En god madras og topmadras er altid en god start. Dyner og puder er det næste. Man skal vælge det der passer en bedst. Hvi... Læs mere »

Led spot hvad er det?

Du kan sikkert godt finde en masse forskellige forklaringer på hvad det er for noget og hvorfor man skal investere i sådan noget i stedet for i helt almindelige pærer og nogle folk er måske ikke helt afklarede med hvad der er forskel på det og de andre. En LED-lampe er et lys diode produkt, som er samlet i en lampe eller i en pære til brug i lys armaturer. LED spot har en leve... Læs mere »

Nistkästen sind einen Ersatz für richtige Vogelnester

Wenn man gerne die Vögel im Garten über den Sommer behalten will, ist es eine gute Idee Nistkästen zu bauen. Viele Vögel finden ganz schnell heraus, dass sie diese Kästen benutzen können. Die Kästen haben ein Loch, das speziell für Vögel gebaut sind. De Vögel können leicht im Kasten reinkommen und ein Nest bauen. Man kann den Vogel helfen indem man Stroh im Boden legt. Die Nist... Læs mere »

LED Spots og pærer

Er du på udkig efter nogle nye pærer til din stue eller til et af dine mange værelser ? Hvis du vil prøve noget nyt kan det være at du skal prøve L E D pærer eller for eksempel et L E D spot. Et Led spots er en lys diode lampe eller det kan også kaldes for en lys diode pære – l e d lampe – l e d pære – diode pære eller for en diode lampe. Det er en elektrisk lampe som bruger e... Læs mere »

Frø til haven som er en fryd, når de spirer

De fleste planter til haven blomstre kun i forskellige sæsoner. Det kan være en forårsblomst som fx blå violer eller anemoner. Det kan også være sommerblomster som fx pelagonier eller sommerfugleblomst. Hvis man har en have, så er det et must, at få nye frø til haven fra tid til anden. Det skal være en god blanding af sæsonfrø, så man hele tiden har nogle planter der blomstre o... Læs mere »

Frø til haven er meget specifikt

Hvis du bare søger efter ” frø ” på Google kan det godt være der kommer en masse forskellige resultater frem i søge resultatet. Der kan komme et billede af en lille grøn frø frem og der kan komme en beskrivelse frem af, hvad en frø er og hvad det er for et dyr. Det er nemlig en familie af små spring padder, som lever i moser og andre steder hvor det er fugtigt. Hvis du vil fin... Læs mere »

Mandalay havemøbler når sommeren nærmer sig

Når du skal være helt klar til sommerens grill fester og sommer ferien er det ikke godt nok bare have have grillen og okse kødet klar. Det er også vigtigt at have noget godt at sidde på, så have møblerne skal også være i top kvalitet. Mandalay havemøbler er alle forskellige former for have møbler klar til sommerens fester. Tag et kig på nettet efter nogle gode have møbler, som... Læs mere »