Fyringsolie er stadig et fint alternativ til fjernvarme og naturgas

Engang var de fleste hus opvarmet af et oliefyr som brugte en masse fyringsolie til at holde sig kørende. Olien var dyr og udsendte en masse affaldsprodukter såsom CO2. Efterhånden gik mange huse over til fjernvarme de steder, hvor det kunne lade sig gøre, og blandt resten, gik de fleste over til naturgas.
Det er dog stadig til at finde oliefyr rundt omkring og med god grund. Det er ikke alle steder, at det er en mulighed, eller at det giver mening at få indlagt fjernvarme eller naturgas, og her er et oliefyr stadig en rigtig god mulighed.
De nye fyr er bedre og mere økonomiske i drift, og så sviner de ikke nær så meget mere som tidligere når det gælder bi- og affaldsprodukter. Vælger du at købe den rigtige fyringsolie med et lavt indhold af svovl, er du endda endnu bedre på vej.
På selve olien kan der også være økonomiske besparelser at hente. Markedet for fyringsolien er præget af konkurrence, hvilket vil sige, at der eksisterer mange små leverandører, som konkurrerer om at give den skarpeste pris til kunden – altså dig. Kig dig rigtig godt for, og så vil du helt sikkert opdage, at du kan spare en god del på din olieregning.