Et plast legehus giver flere fordele end et af træ

Der er ikke noget, som at se børnene være dybt optaget af leg i haven. Styrk deres fantasilege ved at give dem et udgangspunkt for deres legeunivers. Et legehus i haven kan være omdrejningspunkt for utallige lege om kan bruges til meget mere end far, mor og børn.
Der findes mange typer af lege hus til børn. De kan laves i uendelig mange slags former, størrelser og af forskelligt materiale. De fleste, der bygger legehuset selv, bygger det er spånplader eller træbrædder. Har du ikke mod på selv at bygge, kan du heldigvis købe et færdigbygget et. Man hvad skal man så gå efter, når man skal vælge det nye hus til haven?
Først og fremmest skal du beslutte, hvor stort det skal være. Har du en stor have, er dette ikke et problem. Har du derimod en lille have, skal du gå efter et lidt mindre legehus, så der stadig er plads til anden slags leg og aktiviteter rundt om det i haven. Et legehus af træ er meget tungt og kan derfor ikke flyttes rundt, når først det er samlet. Har du brug for at kunne flytte legehuset, er det en god idé at vælge et plast legehus. De er lettere og kan skubbes rundt på plænen. Gider du ikke se på legehuset hele vinteren, kan du skubbe det over i hjørnet af haven. Ofte kan et legehus af plastik også skilles ad igen og pakkes helt væk i garagen eller skuret. Til vinter eller når børnene ikke leger med de andre legeredskaber i haven, kan disse opbevares i legehuset. Så bliver der både beskyttet, og du slipper for at se på en rodet have. En anden fordel er, at et plast legehus ikke skal males eller kræver anden vedligeholdelse. Du kan finde dit nye plast legehus på nettet. Så kan du også få det leveret direkte hjem til dig.