En baby dreng behøver ikke skjorter m.m. den første tid

Hvad har du brug for den første tid, når du kommer hjem med den lille nye baby? Det afhænger meget af hvem man spørger, for går du ned i en baby butik, er der ikke en ende på listen over udstyr og tøj du har brug for, men helt ærligt med objektive øjne, ikke meget. Du vil have så travlt med, at komme over fødslen og blive vant til det at være en mor, at baby dreng outfits vil v... Læs mere »

Baby sengetøj helt uden skadelige stoffer, er meget oppe i tiden

Der er meget oppe i medierne om hvorvidt der er skadelige stoffer i nærmest alt, hvad vi køber til vores børn. Hvad enten vi taler madvarer, vådservietter, tøj osv. Og det kan godt være rigtig svært at finde ud af hvad der er skadeligt i lige præcis de produkter man selv har liggende og bruger derhjemme. Men hvis man gerne vil vide mere præcist hvad der er skadeligt i de enkle ... Læs mere »

Kombivogn hvis du har flere børn

Børn har brug for tryghed lige fra de kommer ud af maven. De har det bedst med at være omsluttet, uden for meget luft omkring dem. En vogn skal være dejlig at ligge i og barnet skal føle sig tryg og lun. En almindelig barnevogn kan hurtig virke meget stor, og man skal derfor bruge en masse stof, for at omslutte barnet. En kombivogn er til gengæld rigtig god til nyfødte, da barn... Læs mere »

Søskende klapvogn kan være en god idé

Når man får tvillinger eller har siblings, som ikke har så stor forskel i alder vil det være et fortrin med en søskendevogn. Vogne til siblings kan dog hurtigt virke særdeles gebommerlige og besværlige at manøvrere rundt i en by. Når siblings skal sidde ved siden af hverandre i transportmidlet bliver den meget bred og har i den anledning svært ved at komme indover ad døre og in... Læs mere »

Smart børnetøj kan findes på nettet

Det kan være rigtig dyrt at købe tøj til sit barn, specielt i de første leveår, da de hele tiden vokser ud af deres tøj. Derfor kan det være en stor fordel, hvis man finder tøj på udsalg. Der er typisk bestemte tidspunkter i løbet af året hvis der er rigtig gode tilbud på tøj i hele landet. Det er her butikker holder udsalg og internetbutikker har smart børnetøj til salg. Lager... Læs mere »

Outlet børnetøj vinder mere og mere indpas

Alle steder ser man slanke piger i reklamer for tøj til børn. Det er som om tunge piger bliver fuldstændig og aldeles glemt i den forbindelse. Det er en meget bedrøvelig tilbøjelighed, da nogle piger ikke kan gøre for at de har lidt for meget på sidebenene og er overvægtige. En reklame for outlet børnetøj til store børn ville være en alternativ og spektakulær annonce, som viser... Læs mere »

Danefæ børnetøj kan købes online

Hvis du er blevet en børne familie som netop har fået et barn eller flere børn så skal du formentlig ud og investere i noget nyt og godt tøj til dine børn. Man kan købe tøj til børn både online i mange webshops på nettet og man kan også købe det i mange fysiske butikker ude i byerne. Der findes mange forskellige tøj mærker til børn – blandt andet kan man købe Danefæ børnetøj og... Læs mere »

Ammepude bruges til nybagte mødre

Hvis du lige er blevet mor og det måske endda er for første gang - Så kan du se frem til mange glæder ved den lille ny men der skal også investeres i en masse nye ting til den lille baby. Du skal blandt andet ud og investere i en masse nye ting til den lille ny og der kan det være en god idé med en ammepude som kan være medvirkende til, at dit barn ligger trygt og godt og sikke... Læs mere »

Tøj til drenge der er overvægtige

Når man har et barn som er overvægtig eller kraftig, så kan det ofte være svært at finde tøj. De fleste børnetøjs modeller er slanke børn, som vi ser dem oftest, og mærkerne har ikke taget hensyn til de buttede børn. Tøj til drenge med overvægt er specielt svær at finde, da de bukser man ofte kan få til drenge, er smalle i modellen. Det er begyndt at blive mere udbredt, at der ... Læs mere »

Mutsy er et godt mærke

Er du lige blevet forælder? Er I lige blevet forældre? Så kan det være, at I skal ud og investere i en masse nye dejlige ting til den lille purk – eller måske har I allerede fået investeret i de fleste ting. Men en god barne vogn eller klap vogn til det nye lille barn må være på sin plads, så I kan komme ud og gå nogle lange dejlige ture i det gode danske vejr. Der findes mange... Læs mere »

CeLaVi giver frihed til leg og udforskning

Børn skal lege og udforske til det hele, når de er udenfor. Derfor er det super vigtigt, at overtøjet sidder godt, og at det passer i størrelsen. Barnet skal ikke kunne vælte i tøjet, fordi det er for stort. Derudover skal barnet heller ikke have det for varmt eller for koldt. Mindre børn sidder ofte på jorden, fordi de måske stadig ikke lært at gå, derfor er ekstra varme til n... Læs mere »

Little Pieces er et sejt tøjmærke til de mindste

Når man skal købe tøj til sit barn, vil man helst have en god kvalitet, smart tøj og til rimelige priser. Der findes utrolig mange tøjmærker, at vælge i mellem. Når man først har fundet det mærke man bedst kan lide, køber man ofte produkter derfra igen og igen. Mange forældre ligger vægt på økologisk tøj, da man ofte hører om allergifremkaldende stoffer i tøj. Med tøj fra Littl... Læs mere »

Billig køjeseng kan være lige så god som en dyr

Står du og skal lede efter en ny seng snart, så kan det være, du skal prøve at kigge efter din nye seng på nettet i stedet for ude i de fysiske butikker. Man kan nemlig finde mange gode senge af forskellig slags ved at lede efter det på blandt andet Google. Mange varianter af senge – som for eksempel en billig køjeseng er der god mulighed for at finde masser af inspiration omkr... Læs mere »

Bukser til børn med ekstra livvidde kan nu bestilles nemt og hurtigt på nettet

Kender du også til det problem med at din barn ikke kan passe tøjet i de almindelige tøjbutikker? Er det ved at blive en kamp der ender i tåre hver gang der skal købes nyt tøj. Så er der i dag heldigvis muligheder for at undgå disse stressede situationer som gør at dit barn bliver rigtig såret. Der er et par der på nettet har specialiseret sig i moderne trendy tøj til overvægti... Læs mere »

Ticket to heaven skoletaske når du skal være en af de seje

Når børn starter i ny skole er det altid noget helt specielt. Både for forældrene, men i særdeleshed også for børnene, som har set frem til den dag i lang tid. Første skoledag. Børnene plejer altid at være meget stolte over at skulle starte i skole og de vil ikke blive mindre stolte, hvis de bærer en ticket to heaven skoletaske på ryggen. Skoletasken er en af de meget populære... Læs mere »

Børnetøj Udsalg hele året rundt

Børnetøj udalg fra Ticket to Heaven Når man skal ud og købe børnetøj til sine børn, er et af de vigtige ting prisen, så oftest vil et godt børnetøj udsalg være at foretrække. Et andet parametre at det sidder godt og er behageligt at have på for barnet. Bliver det først ubehageligt for barnet, kan det ende med at det ikke ønsker at gå med det. Er der derimod tale om små børn... Læs mere »

CeLaVi producerer stilfuldt børnetøj i en lækker kvalitet

Når tøjet til de mindste børn skal vælges er der mange ting at tage stilling til. Danske CeLaVi har med deres nye kollektion gjort det nemt. Man skal først gøre sig klart om det er sommer- eller vintertøj man er på udkig efter, eller måske en mellemting. Bagefter er det en god ide at kigge efter noget i en solid kvalitet, da børn slider meget på tøjet på grund af leg og sjov. ... Læs mere »

Angulus børnesko holder til børns leg hele sæsonen

Børn leger og klatre i træer i alt slags vejr. Her er der ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig fodbeklædning. Hvis det regner kan man hoppe i vandpytter, skinner solen bygges der kager og afholdes te selskaber. Intet vejr kan afholde de små for at lege og have det sjovt. Det vigtigste er bare at påklædningen er i orden. Angulus børnesko er lige netop sko der kan tåle ... Læs mere »

Vores Aya naya tilbud til tøserne skal med på ferien

Det varer ikke så længe så er det ferietid og endnu en gang så er det med at få pakket alle kufferterne. Det er med at få overblik over, hvad der skal pakkes ned og købes ind. Der mangler altid noget og lige nu er det drengetøj, der står på plakaten og som skal findes til den gode pris på nettet. Der er nogle gode tilbud på drengetøj på nettet, det kan jeg se. Samtidig har jeg... Læs mere »

Økologisk tøj til børn - Hvis du også vil gøre på den sikre side

Det kan godt være at nogle af mine venner siger til mig, at der ikke er nogen risiko ved at bruge almindelig tøj. Det kan også godt være at det forholder sig sådan. Jeg har bare ikke lyst til at nye undersøgelser lige pludselig viser, at der er meget skadeligt at gå med det. Det er grunden til, at jeg altid vælger økologisk tøj til børn. Min værste frygt ved at gave dem alminde... Læs mere »