Ser dit hus også gammelt og kedeligt ud? Frygt ej – der er hjælp at hente

Føler du, at dit hus ser gammelt, gråt og kedeligt ud og trænger det til en kærlig hånd? Facaden i specielt ældre huse kan hurtigt komme til at se gammelt og forfaldent ud. Men frygt ej, for der findes masser af forskellige tiltag til, hvordan du kan give dit hus et opfriskende look og dermed få det til at se meget mere indbydende ud. Herunder får du tre forskellige tiltag til,... Læs mere »

Arkitekttegnede huse – er ikke dyrere, de er blot bedre

Mange par har garanteret gået med drømmen om at de gerne vil flytte ud af den lille lejlighed og over i et større hus. Men mange har sikkert også oplevet at uanset hvilket hus de kommer ud og se på, så oplever de ikke følelsen af at nu er de hjemme. Og det er vigtigt at følge sin første indskydelse og sin mavefornemmelse, for det er oftest den der har ret på den lange bane. Der... Læs mere »

Et arkitektegnet hus giver mulighed for et personligt udtryk

Hvor mange går ikke med drømmen om at bygge sit eget hus, så det bliver lige præcis som man gerne vil have det. Men samtidig kender vi jo også alle nogle som har bygget deres eget hus og som ikke er tilfredse med det færdige resultat. Man tror, at hvis man vælger et arkitekttegnet hus så er der styr på det hele, men det er ikke altid tilfældet. Det er ikke altid, at arkitekten ... Læs mere »

Få erhvervsevnetab erstatning, hvis du har fået en arbejdsskade

På trods af en stor indsats for at sænke antallet af arbejdsulykker, sker der over 40.000 arbejdsulykker i Danmark om året. Det vurderes desuden, at kun cirka halvdelen af de faktiske arbejdsulykker indrapporteres, så rent faktisk er der tale om over 80.000 arbejdsulykker om året. Disse ulykker rammer hovedsageligt de 18- til 24-årige, hvoraf de unge mænd står for størstedelen.... Læs mere »

Arkitektegnede huse har gerne ekstra finesser og flotte detaljer

Kan du lide lækre boliger smukke huse og kvalitets produkter, så er du sikkert også typen der kigger efter smukke arkitekttegnede huse. For der er en forskel på ordinære huse, der bliver sprøjtet som ud af en støbeform og smukke huse, der individuelt er tilrettet de kommende beboers ønsker og værdier. Rigtig mange af de store producenter af arkitekttegnede huse, har længe konc... Læs mere »

Facadeisolering er en økonomisk genistreg - as-domain.dk

Ingen tvivl om at det allervigtigste ved eks et nybyggeri er at tænke på energikravet, og isoleringstykkelser. Men på gamle huse kan det være svært at bremse de altid stigende udgifter til opvarmning af boligen. Derfor er facadeisolering blevet meget populært blandt boligejere at specilt paracelhuse fra 1990 og ældre. Husene på daværende tidspunkt er simpelthen ikke godt nok is... Læs mere »

drømmer du om køb af virksomhed så find en professionel konsulent

Der findes utrolig mange mennesker, der har en drøm om at starte deres eget- blive selvstændige. Men der er langt fra drøm til virkelighed, og selv om vi siger at vi mangler iværksættere i Danmark, er det måske godt nok der ikke er flere. Mange iværksættere må allerede inden for det første år opgive deres drøm og dreje nøglen om. Derfor er der flere og flere der er begyndt at i... Læs mere »

Køb af virksomhed

Hvis du har en virksomhed og hvis du har haft den i mange år så kan det være, at du har udtjent din værnepligt så at sige. Så er der formentlig flere og flere, der gerne vil være interesserede i at købe dit firma, hvis du vælger at sætte det til salg. Der er mange folk, der søger på nettet efter køb af virksomhed fordi de er interesseret i at starte op for sig selv og være selv... Læs mere »

Arkitekttegnede typehuse er noget helt specielt

Det kan være særdeles vanskeligt at finde den helt korrekte ejendom, når man enten skal handle hus for allerførste gang eller der skal til at ske noget nyt. Hvor stort et areal skal det være? Antallet af værelser? Alt sammen spørgsmål man må stille sig selv. I den anledning er det også vigtigt hvilken energiklasse det har og om det er at finde i det rigtige område. Ved køb af ... Læs mere »

Arkitekt huse er for enhver smag

Når man skal købe hus, kan det være svært, at finde drømmehuset, da det måske slet ikke er bygget endnu. Der findes rigtig mange arkitekter der gerne vil hjælpe med, at designe og bygge et hus, men det kræver man ved hvad man vil have. Man kan enten vælge typehuse, som er noget billigere end unikke huse. De unikke huse bliver bygget ud fra dine ønsker og behov, hvor typehuse er... Læs mere »

Foam er det engelske ord for skum

Man kan bruge skum til rigtig mange forskellige ting. De fleste bruger det formentlig i forbindelse med boligen hvor man kan bruge det til væggene blandt andet. De fleste bruger også skum til at vaske sig i og man kan også bruge det til at holde skumfest som der bliver holdt mange steder i det sydlige Europa i øjeblikket på ferie steder som Magalluf, Lloret de Mar, Calella, Kos... Læs mere »

Arbejdsskader erstatning kan benyttes

Mange kender ikke så meget til de regler, der gør sig gældende på erstatnings området og derfor er det en rigtig god idé, at nogle advokater har specialiseret sig inden for området, så klienter rundt omkring i det ganske danske land kan få den bedst mulige vejledning og gode råd, når uheldet er ude og man har brug for hjælp til erstatning. Arbejdsskader erstatning er noget, so... Læs mere »

Luksusowe rodzinne wakacje w domku letnisowym nad morzem

To nie jest okazja, aby zrelaksować się na zachodnim wybrzeżu, w tym pyszne Blåvand out do wrzosowisk Jutlandii. Luksusowe rodzinne wakacje w Dom położony jest na Nordkrogen 12 w Blåvand.Dom posiada wiele ciekawych informacji i wiele bla centrum odnowy biologicznej z salą fitness z Tecnogym bieżnia, orbitrek i rower. W domu znajduje się także basen 32m3 w pięknej szklanej musuj... Læs mere »

Tømrer vejen kan du sagtens gå

Hvis du lige er blevet færdig med at gå i skole – enten ungdoms uddannelse eller måske en videre gående uddannelse så ska du snart til at gå ud på arbejds markedet og få dig noget god erfaring indenfor dit fag og din branche. Mange vælger en håndværker uddannelse som en mulighed og et godt afsæt til at komme ud i erhvervs livet og at komme ud på arbejds markedet. I den forbinde... Læs mere »

Fyringsolie til dit fyr

Man kan få en masse godt olie mange forskellige steder. Noget til at fyre med kaldes for fyringsolie og kan købes mange forskellige steder – også online på nettet hvor du kan finde det ved at søge på diverse søgemaskiner på nettet blandt andet på Google. Fyringsolie er noget raffineret olie og det er fremstillet af rå olie. I princippet er der ikke den store forskel på fyrings... Læs mere »

Flyttekasser kan du hurtigt få brug for

Hvis du lige er flyttet kan det være, du ikke tænker så meget på, at beholde dine gamle flyttekasser fordi der da er lang tid til du skal bruge dem igen, tænker du. Det er der sikkert også, for mange bor det samme sted i rigtig mange år. Men der er også nogle, der flytter oftere end andre og så kan det være en rigtig god idé at have nogle kasser stående til hvis dine venner ell... Læs mere »

Arkitekt huse er for dig som sætter pris på de lækre anderledes detaljer.

Er du en person der ikke vil havde det samme som alle andre. Kan du godt lide de lækre detaljer og speciale finesser. Kan du godt lide at skille dig ud fra mængden. Har du overvejet at bygge et nyt hus, så prøv at se om arkitekt tegnet huse, kan være noget for dig. Her er det dine fantasier, ønsker og drømme der bliver realiseret. Det hele bliver udtænkt og tegnet sammen med ... Læs mere »

Varmepumpe tilbehør- Finder du på nettet til gode priser

Efter en vinter som denne hvor, frosten har bidt hårdt og krisen har kradset og folk har tænkt i alverdens alternative typer opvarmning, er der rigtig mange mennesker, der har indset at de vil vinde en del penge på at skifte deres varmepumpe ud. Når man vælger at skifte sin pumpe ud, er det vigtigt at man tager højde for at man har det rette varmepumpe tilbehør fra start, for d... Læs mere »

Pris på nyt tag - Hvis du er ude for at undersøge hvad dit nye tag vil koste

For 4 år siden, der købte jeg selv et hus der oprindelig blev opført i slutningen af 60erne. Det er mange år siden, så derfor var jeg også godt klar over, at der ville komme en del ting der skulle laves. Det kom dog alligevel bag på mig, da jeg havde en ude for at kigge på utæthed i taget. Han kunne jo så fortælle mig, at jeg skulle have et nyt tag. Jeg spurgte ham derfor på Pr... Læs mere »

Arkitekttegnet hus - Hvis du heller ikke har lyst til at bygge et alm. typehus

Den gang min kæreste og jeg skulle i gang med at bygge hus, der var vi i gang med at undersøge hos flere forskellige firmaer. Vi var begge to enige om, at det ikke skulle være et eller andet kedeligt og helt almindeligt typehus. Vi fik derfor fat i et firma, der byggede arkitekttegnede typehuse. Vi var ude og kigge på nogle stykker og dem, og det gik ret hurtig op for os, at de... Læs mere »