Ser dit hus også gammelt og kedeligt ud? Frygt ej – der er hjælp at hente

Føler du, at dit hus ser gammelt, gråt og kedeligt ud og trænger det til en kærlig hånd? Facaden i specielt ældre huse kan hurtigt komme til at se gammelt og forfaldent ud. Men frygt ej, for der findes masser af forskellige tiltag til, hvordan du kan give dit hus et opfriskende look og dermed få det til at se meget mere indbydende ud. Herunder får du tre forskellige tiltag til, hvordan du ændre dit hus´ facade:

1. Mal dit hus i en ny spændende farve
Er facaden på dit hus famlet, eller trænger du bare til at prøve en ny og opfriskende farve? At male sit hus er et større projekt – til gengæld virker et nymalet hus langt flottere, og du vil have glæde af arbejdet i mange år fremover.
Tjek den nyeste trend indenfor facademaling i boligmagasiner og på internettet, og bliv inspireret til et nyt farvevalg. Vær modig – prøv en anderledes, ny og spændende farve, som ovenikøbet vil få dit hus til at fremstå moderigtigt og langt flottere end hidtil.

2. Optimer din forhave
Slip fantasien løs og skab en unik og indbydende forhave, der både klæder dit hus og gadebilledet. Din forhave fungerer som indramning til dit hus, så sørg derfor for, at denne ramme altid er smuk indbydende. En mulighed er her at investere i flotte blomster og planter med flere årlige højdepunkter. Der findes også et hav af vinterblomstrende planter, som også her i den kolde vintertid vil pynte i forhaven. Her er et godt råd at kombiner planterne i din forhave, så der altid er noget at kigge på - uanset årstiden. Inden du går i gang med at opfriske din forhave, skal du huske at vælge blomster og planter som passer til dit hus’ stil. Kig i boligmagasiner, eller gå en tur langs vejen for at finde inspiration til optimering af din forhave.

3. Invester i et nyt tag
En tredje mulig for at optimere udseendet på dit hus er at investere i et nyt tag. Mange ældre hus er udstyret med et grimt og mos tildækket tag, hvilket giver hele huset en forfaldent facade. En løsning på dette er at investere i et nyt tag. Her kunne det være en idé at udskifte det gamle slidte og røde murstenstag med et smart sort glaseret tag.

Et nyt tag vil ikke kun give dit hus et nyt, moderne og stilfuldt look. Der er nemlig mange andre gode grunde til at investere i dette.
Det er blevet aldeles populært at udskifte det gamle tag med et ny tag, som har integreret solcelleanlæg. Ikke nok med at taget er pænt og stilfuldt, for ved køb af et solcelletag støtter du nemlig også miljøet samtidig med, at du sparer penge. Et nyt tag med integreret solcelleanlæg giver dig nemlig store besparelser på elregningen. Og dette er penge, som ryger lige ned i din lomme, og som du i stedet kan bruge på andet sjovt.