Planter giver godt indeklima og pynter på indretningen

Alle hjem fortjener planter. Planter skaber liv og hygge i et hjem. Der udover giver de et bedre indeklima, de renser luften og tilfører ilt. Fugtigheden fra selve potter kan også hjælpen med til at undgå for tørt luft. Et tørt indeklima er hverken sundt og mennesker eller boligen. Planter sørger for sundhed i hjemmet og for god energi. Ikke alle har tid til at tage ud og kigge... Læs mere »

Elevationssenge giver mulighed for at skifte ligge stilling

Der er rigtig mange, der med fordel kan vælge en seng, med elevationsbunde. Førhen var det altid forbeholdt hospitalssenge, men sådan er det ikke længere. Så har du brug for en seng, der kan hæves og sænkes hver dag for at hjælpe dig med at stå op om morgenen? Eller skal sengen kunne hæves af hensyn til plejeren, for at gøre det lettere at hjælpe dig? Eller er det bare fordi du... Læs mere »

En køje seng er anvendelig for mange – ikke kun mindre børn

Når sengetid nærmer sig, kan en seng i flere etager, være en god og nem måde, at få børnene nattet på. Børn synes ofte det er spændende, sjovt og trygt, at sove i samme seng også selvom de er ovenpå hinanden. Køjesenge er ved at gøre et stort comeback på børneværelserne og de fleste børn elsker dem. Læs nærmere her, om de fem bedste fordele ved en køje seng og vær klar til, at ... Læs mere »

Hæve sænke borde skal kunne justeres trinløst for bedste resultat

For de fleste mennesker er stående arbejde ikke bedre, og måske endda værre, end at sidde hele tiden. For mange er det den konstante arbejdsstilling, der oftest giver et problem. I stedet bør dit mål være at bevæge dig ofte i løbet af dagen, hvilket du kan gøre ved at skifte arbejdsstilling hyppigt og hæve sænke borde er et arbejdsredskab, der vil kunne hjælpe dig til at gøre d... Læs mere »

Elevationssenge vinder større og større indpas i de danske hjem

Justerbare sengebunde er blevet ret populære i de senere år, på grund af at tilgængeligheden online er blevet større og mere overkommelige med hensyn til priser. Denne type seng tilbyder ejerne mulighed for at tilpasse deres sovestilling med enkle tryk på remoten og kan være fordelagtige for en bred vifte af mennesker. Selvom de tidligere oftest var forbundet med hospitaler, er... Læs mere »

Børnesenge skal have en god madras, mens barnet vokser

Børn vokser hele tiden, og mens deres knogler vokser, er det meget vigtigt, at de sover på en madras, der giver den rette grad af støtte til deres krop og kogler. Som voksne, ved vi alle, at når man sover på en billig eller godt brugt madras, så er nattesøvnen ikke så behagelig og fører til en forstyrret nattesøvn, der efterlader os med en følelse af at være groggy og ømme i kr... Læs mere »

Kontormøbler behøver ikke at være klodsede og kedelige at se på

Når vi taler om møblering af kontor miljøer er der sket en stor udvikling. Vi er gået fra kedelige stationære møbler til nu hvor der er et stort udvalg af fleksible og lækre design møbler. Vi har Fået et større fokus på sundhed og dermed også på at forbedre vores arbejdsstillinger og her har de rigtige kontormøbler en stor betydning. I modsætning til de tidligere møbler som va... Læs mere »

Billige køjesenge behøver ikke at være en dårligere kvalitet

Når der skal vælge ny seng til junior når enten han skal ud af tremmesengen eller måske fordi det lidt større barn godt kunne tænke sig en ny høj seng, så er der lige et par ting man skal være opmærksom på inden man vælger. Først og fremmest må ikke bare gå efter billige køjesenge, for det er ikke alle på markedet der opfylde de basale krav inden for sikkerhed. Hvad enten man ... Læs mere »

En etageseng kan så meget mere end bruges som seng

Når børnene får en vis størrelse og skal ud af deres tremmeseng eller det er de måske allerede og skal have skiftet junior sengen ud, så kan det være lidt af en jungle hvilken type seng man så skal vælge til dem. Mange børn kan godt lide at have en høj eller halvhøj seng, så de har mulighed for at have en hule nedenunder. Men de findes også som en køjeseng eller etageseng som d... Læs mere »

En boxmadras er det perfekte senge valg til sommerhuset

Skal sengene i sommerhuset skiftes ud nu her, så de kan være klar til højsæsonen starter igen til foråret, så kan en tur på nettet være den helt rigtige vej frem til at finde de billigste. Men bare fordi det er en billig pris behøves det ikke at være en dårlig kvalitet. For på grund af alle de webshops der forhandler senge på nettet og den hårde konkurrence, så er der altid nog... Læs mere »

Reoler er et af de vigtigste møbler til opbevaring af ting

I dag tænker vi meget på design og hvordan tingene skal se ud, de skal helst passe sammen uden at det dog behøver at være den samme model eller træsort i hele rummet. Det kan godt være to forskellige slags spisebords stole, så det er samme træsort men modellerne er forskellige ellers det samme stol men i forskellige farver. Vi er ikke helt så strømlinede som vi var før i tiden,... Læs mere »

Et O clock giver dig mulighed for variationer hver dag

Hvis du er træt af dit gamle ur og synes det er kedeligt altid at have et ur i guld eller sølv med en læderrem og der ikke er mulighed for forandring. Og samtidig tænker du at det er en dyr affære at have flere forskellige ure liggende, så du kan skifte alt efter hvilket outfit du tager på. Så er det perfekte ur til dig kommet til landet helt fra Italien, hvor de har designet... Læs mere »

Sengetøj er i dag farverigt og med smarte mønstre

Når vi i dag snakker indretning og design er det ikke længere blot møbler vi tænker på, men derimod også hele huset generelt og sågar også helt ud i haven. Et af de rum som førhen har haft mindst fokus er vores soveværelser, for det var bare et sted vi opholdt os i for at sove, så der var ingen grund til at fråse med ressourcerne derinde. Men sådan er det ikke længere, vi bruge... Læs mere »

Gode topmadrasser kan klart forbedre din liggekomfort

Hvis den gamle seng står foran en udskiftning, så kan det være en fordel at tage hen i en special butik og kigge på din nye seng. For der er flere ting at være opmærksom på, når du vælger din nye seng. For eksempel er der en tommelfinger regel der siger at den skal være minimum 10 cm. længere end dig egen højde og så er det vigtigt at du får en seng, der har den hårdhedsgrad de... Læs mere »

Gode topmadrasser kan klart forbedre din liggekomfort

Hvis den gamle seng står foran en udskiftning, så kan det være en fordel at tage hen i en special butik og kigge på din nye seng. For der er flere ting at være opmærksom på, når du vælger din nye seng. For eksempel er der en tommelfinger regel der siger at den skal være minimum 10 cm længere end dig egen højde og så er det vigtigt at du får en seng, der har den hårdhedsgrad der... Læs mere »

Hæve sænke borde har høj løfteevne og er samtidig støjsvage

Når vi taler kontorindretning anno 2015, så er det mere reglen end undtagelsen at det er ergonomiske møbler der er på listen over de møbler der skal indkøbes. Det er nemlig bevist, at det har en stor betydning for den ansattes helbreds tilstand at der er gode fysiske arbejdsforhold. Det er vigtigt at bordet kan hæves og sænkes, så det kan indstilles så det passer perfekt til de... Læs mere »

Scherning smykker kombinerer det feminine med det rå look

Hvis du står og skal købe den perfekte gave til kæresten, veninden eller blot en lille værtindegave, så falder smykker ofte i god jord ved de fleste kvinder. Og der findes i dag rigtig mange forskellige og lækre designs, så uanset om du er til det rå eller feminine look eller en blanding af dem begge, så kan du sagtens finde det smykke du lige søger efter til din gave. En af ... Læs mere »

En køje seng giver mulighed for mange indretningsmuligheder

Bor du i en lille lejlighed hvor pladsen er lidt trang og er der måske kun et børneværelse, så kan det være lidt af en udfordring at få plads til det hele eller at begge børn skal have hver deres seng. Men så er det om at være kreative og finde nogle løsninger, hvor man udnytter pladsen bedst muligt og samtidig opfylder behovet for at børnene har hvert deres domæne, som de kan ... Læs mere »

Billigt sengetøj kan sagtens være af en god kvalitet

Der er delte meninger om hvad der er luksus, hvad der skal til når man vil forkæle sig selv lidt og ikke mindst hvor mange penge man vil bruge på de enkelte ting. For nogen kan det være lukses det at få rent sengetøj på mens andre gerne vil have et nyt sæt før end det kan kaldes luksus. For nogle er det luksus når sættet er et rigtig dyrt sæt i fineste kvalitet for andre kan bi... Læs mere »

Møbler er med til at sætte dit personlige præg på huset

Når du synes at nu er tiden inde til at hjemmet trænger til en opfriskning, er der mange muligheder for hvad du kan gøre. Hvis det er den helt store tur det trænger til og der skal males, så er det vigtigt at huske på, er du ikke særlig glad for at male hele tiden og en maler kan jo være en ret dyr affære, så vælg nogle neutrale farver, så det bliver så tidløst som muligt og så... Læs mere »