Børnesenge skal have en god madras, mens barnet vokser

Børn vokser hele tiden, og mens deres knogler vokser, er det meget vigtigt, at de sover på en madras, der giver den rette grad af støtte til deres krop og kogler. Som voksne, ved vi alle, at når man sover på en billig eller godt brugt madras, så er nattesøvnen ikke så behagelig og fører til en forstyrret nattesøvn, der efterlader os med en følelse af at være groggy og ømme i kroppen om morgenen. Det er det samme for børn og med den ekstra risiko for stivhed og ubehag deres kroppe er under konstant på grund af forandringer, er der virkelig brug for at sikre dig, at du vælger en god madras til deres børnesenge, der understøtter deres voksende knogler i barndommen.
Når det kommer til, at vælge en god madras til dit barn, så kan en med et støttende kasse fjedersystem virkelig anbefales. Uanset om det er en åben spole eller en lomme fjedrende madras, det er den type, der vil give maksimal støtte til dit barn om natten, hvilket fører til en god, behagelig nats søvn.
Mens latex og memory skum kan være ideel til voksne, hvilket giver en komfortabel base, når man skal sove, er de ikke egnet til småbørn eller børn generelt.
Der findes et stort udvalg af børnesenge til rådighed i dag, og det kan være svært at finde en passende god kvalitet madras til netop ens barn. Tænk over dette når du vælger en seng, uanset hvilken alder dit barn har.
Madrassen og den støtte den giver, er faktisk langt vigtigere end valget af sengens type, så måske ville det være en god idé at vælge en madras og derefter finde en børneseng, der passer til.
Så uanset om du vælger køjesenge, loftssenge, kabinesenge eller en junior seng er madrassen virkelig den vigtigste overvejelse.
Når du køber en madras til dit barn, er det værd at bruge lidt ekstra og købe en topmadras, som kan beskytte sengen. Disse kan monteres oven på den almindelige madras og vil sørge for, at madrassen holder længere. Man kan også vælge at købe et vådlæggerlagen, som med sine vandtætte egenskaber også er med til at beskytte madrassen og forlænge levetiden. Borte er de dage, hvor vådlæggerlagener var rynkede og krøllede stykker af plast. De moderne vådlæggerlagener til børnesenge, er 100% vandtæt og er lavet af luksuriøst børstet bomuld og er åndbare, lydløse, komfortabel og praktiske. En god kvalitets madras beskytter giver også den ekstra fordel at fungere som en anti-allergi barriere, der beskytter den lille fra støvmider, en væsentlig årsag til astma og høfeber.