En boxmadras er det perfekte senge valg til sommerhuset

Skal sengene i sommerhuset skiftes ud nu her, så de kan være klar til højsæsonen starter igen til foråret, så kan en tur på nettet være den helt rigtige vej frem til at finde de billigste. Men bare fordi det er en billig pris behøves det ikke at være en dårlig kvalitet. For på grund af alle de webshops der forhandler senge på nettet og den hårde konkurrence, så er der altid nogle der har et kanon tilbud.
En af de senge der oftest kører nogle gode kampagner på, er en boxmadras og før i tiden stod den overalt rundt i de små hjem. Både i soveværelset, men ikke mindst i tre kvart modellen på alle teenagers værelser.
Så kom der en periode, hvor alle skulle have elevationssenge og det gav hård konkurrence til den. Men den er ved at vende tilbage og til et sommerhus er det en rigtig fin seng.
Opbygningen af den er helt enkel, det er en fyrretræsramme hvor boxmadrassen er fastmonteret på. Selve madrassen er med ca. 175 fjedre pr. m2 og oven på fjedrene er der et koldskums lag på ca. 15 cm. Det hele er betrukket med et bomuldsbetræk. Det eneste du behøver at investere i er en topmadras til at ligge oven på din boxmadras. For når vi sover afgiver vi en masse sved og det kan være med til at ødelægge madrassen, så hvis du har en topmadras er det kun den der skal skiftes, når den er slidt.
En anden fordel er at den er meget nem at flytte rundt med og da den ikke fylder særlig meget, grundet at den ikke har en stor sengeramme, gavlplade eller fastmonterede sengeborde, gør det til den bedst egnede seng til et sommerhus med begrænset plads og behov for fleksibilitet.
Så skal der skiftes senge ud i sommerhuset, ville det klart kunne anbefales at investere i en lækker boxmadras, med en topmadras på toppen, for at beskytte sengen, da slidet er ekstra stort i et hus hvor mange forskellige overnatter.