dobbeltdyne eller enkeltdyne det er en smagssag

Der er mange der ruller med øjnene når man taler om at sove med en dobbeltdyne, og det forstår jeg godt. Når man tænker på hvor uroligt man ligger om natten, er det næsten umuligt at tro,at man kan dele en dyne, med en der ligger lige så uroligt, uden at vågne flere gange uden dyne.
Men tiden ændrer sig, og der er ingen tvivl om at der er mange der finder det utrolig hyggeligt, at falde i søvn tæt omslynget for at sove sammen med deres partner.
Det der tidligere har givet urolig nattesøvn, er nu blevet udviklet til en genial dobbeldyne med kamre. Det betyder at dobbeltdynen kan slutte tæt om begge brugere, så de begge kan holde varmen og ikke har den klassiske kuldebro i mellem sig, der hvor dynen løftes op i mellem brugerne. Og jo bedre brugeren ligger fra start, jo bedre vågner de næste mogen.
Den eneste ting, der kan være lidt besværligt, er at de færreste mennesker har en vaskemaskine med kapacitet til en dobbltdyne, så der skal man på renseri, men har man ikke en tøretumbler, er man nød til det alligevel, da det er den enesete måde at holde fjerenes struktur i orden, og dermed holde dynene varm og luftig.