En etageseng kan så meget mere end bruges som seng

Når børnene får en vis størrelse og skal ud af deres tremmeseng eller det er de måske allerede og skal have skiftet junior sengen ud, så kan det være lidt af en jungle hvilken type seng man så skal vælge til dem. Mange børn kan godt lide at have en høj eller halvhøj seng, så de har mulighed for at have en hule nedenunder. Men de findes også som en køjeseng eller etageseng som de også kaldes.
Hvornår er denne type seng så en fordel kontra en almindelig skibsbriks som vi kender dem fra førhen eller en boksmadras som mange unge mennesker vælger.
Det kan være en fordel hvis i bor i et mindre hus hvor værelserne ikke er så store for så man kombinere soveplads og hygge hule i et og samme møbel og er det den høje udgave og et kommende skolebarn vi taler om, så kan der også lave en udmærket lektie plads inden under sengen og dermed spare plads et andet sted.
En etageseng er også en god ide hvis søskende deler værelse, så er man ud ovre at skulle have to senge på værelset og faktisk fås de også i tre etager hvis der er flere børn der skal dele. Og ellers kan de to der deler værelse stadig beholde muligheden for at lave en hyggekrog i den nederste og så sove i de to øverste. Forskellen på en høj, halvhøj og en etagemodel er at i de to førstenævnte er der ikke en seng nederst, der skal hulen laves direkte på gulvet, hvilket gør det til en fordel, at købe nogle puder eller måske en sækkestol til at sidde på inde i hulen. Hvor du i en etageseng har den nederste køje at sidde i og dermed er der ikke behov for mere. Begge modeller kan pyntes op med et forhæng for, så der kan skabes den helt rigtige hule stemning og en lille smule privatliv fra nysgerrige forældre.
Så inden i beslutter Jer for hvilken model i skal købe, så tag barnet med på råd og hør hvilke forestillinger barnet måtte have om den næste seng og hvilken stemning barnet gerne vil kunne skabe.