Hæve sænke borde er næsten lovpligtigt og er samtidig også en rigtig god investering

Arbejder man på kontor 8 timer dagligt, som en rigtig stor del af den danske befolkning gør, så er man kraftigt udfordret på ergonomiske og helbredsmæssige områder. Ligesom tungt fysisk arbejde, så er kontorarbejde en potentiel kilde til arbejdsskader, som ondt i ryggen og musearm etc.
Samtidig kan produktiviteten hurtigt lide et knæk, hvis man f.eks. sidder dårligt og hele tiden bliver irriteret og forstyrret. Her kan hæve sænke borde være nøglen til succes. Efter arbejdsmiljølovgivningen skal medarbejdere have mulighed for at indstille højden på deres skriveborde, og man kan derfor næsten ikke komme uden om sådan et bord.
Det er dog ikke kun en lovgivningsmæssig pligt, men også en investering i maksimal effektivitet og produktivitet, for den enkelte medarbejder, og altså en investering i en bedre performance og en forhøjet bundlinje.
Efterhånden er prisen på hæve sænke borde så langt nede, at man slet ikke bør tøve, og det er efterhånden også en standard rundt omkring i de danske kontorlokaler. Når bordet er på plads, så vil det være en naturlig ting at kigge efter nogle ordentligt kontorstole, et godt tastatur, og en ergonomisk mus.
Mange af de nye små tastaturer kan faktisk give anledning til en dårlig skriveoplevelse, og det viser sig ofte at de gamle og mekaniske tastaturer giver den bedste oplevelse og produktivitet i længden.