Hæve sænke borde skal kunne justeres trinløst for bedste resultat

For de fleste mennesker er stående arbejde ikke bedre, og måske endda værre, end at sidde hele tiden. For mange er det den konstante arbejdsstilling, der oftest giver et problem. I stedet bør dit mål være at bevæge dig ofte i løbet af dagen, hvilket du kan gøre ved at skifte arbejdsstilling hyppigt og hæve sænke borde er et arbejdsredskab, der vil kunne hjælpe dig til at gøre det.
Et godt spørgsmål at stille sig selv, inden man begiver sig ud fora t købe et nyt justerbart skrivebord kunne være, "hvis jeg får et justerbart skrivebord, vil jeg bruge det?" For det kræver at du skal være motiveret og gøre nogle bevidste valg og handlinger, for at komme til at bruge det. Men hvis du beslutter dig for det og bruger det, vil det blive et godt redskab på din vej mod bedre arbejdskomfort, ydeevne og forbedre din generelle sundhed og velvære.

Mange spørger om det er vigtigt at hæve sænke borde kan justeres trinløst, og svaret er ja, det er klart anbefalingen, hvis du ønsker en fleksibel arbejdsstation, der kan rumme alt dit arbejde og dit velvære behov.
For eksempel, når du arbejder med computeren, foretrækker du en højde, når du læser noget på skærmen eller skriver i længere tid ønsker du en anden højde, når du taler i telefon, endnu en anden højde og så videre. Hvis mere end én person skal benytte det samme bord, er justerbarhed også en nødvendighed.
Skal jeg købe et helt nyt bord, eller kan jeg nøjes med en enhed, der eftermonteres på mit eksisterende bord?
Dette er primært et spørgsmål om præference, men du bør overveje om dit bord lever op til de krav der stilles til eftermontering af hæve sænke funktionen. Du skal også overvej kompatibilitet med dine andre møbler på kontoret, både hvad angår funktion og æstetik.
Vi opfordrer dig kraftigt til at investere i en enhed som justeres hele vejen fra siddende til stående højder. Det giver dig den største fleksibilitet og støtte til sunde og produktive arbejdsstillinger og langsigtet velvære.

Hvor højt skal bordet være, hvordan benytter du det korrekt?
Når du sidder på din stol skal fødderne kunne stå fladt på gulvet, dine knæ skal ca være i samme højde som dine hofter, så har du den korrekte siddende højde. Tastaturet skal placeres så dine underarme, hviler på bordet og skuldrene er nede, når du skriver. Hvis dine knæ ikke har nok plads til at bevæge sig komfortabelt, vil bordet skulle hæves.
Når du står op, anbefales de, at for at undgå trætte ben at bruge en anti-trætheds gulvmåtte til at stå på, for at reducere stress når du arbejder ståede. Mange synes det er den største udfordring, ved at benytte hæve sænke borde.
Når du skal arbejde er det vigtigt at du stadig har armene hvilende på bordpladen og skuldrene nede. Men samtidig skal du huske at stå med vægten på begge ben, så du ikke står skævt og overbelaster kroppen unødigt. Hvis du står og hænger på det ene ben, risikerer du at overbelaste enten knæ eller hofte, sågar kan det få konsekvenser for hele bevægeapparatet.
Da det kan være hårdt at stå op en hel dag, er det her hæve sænke borde kommer til sin ret, for ved hjælp at dem kan du variere sin arbejdsstilling flere gange dagligt fra stående til siddende og tilbage til stående igen.