Hæve sænke borde sikrer, at du kan opretholde en optimal arbejdsstilling hele dagen

Flere og flere af den arbejdende generation i Danmark tilbringer mange timer hver eneste dag foran en PC. Mange af os ender desværre med rygskader og andre skavanker på grund af en dårlig holdning og arbejdsstilling. For at opretholde en god holdning hele dagen lang, er det nødvendigt med ordentlige hæve sænke borde samt gode arbejdsstole.
For at en stol skal kunne supportere dig med en god arbejdsholdning, er det vigtigt at den kan indstilles i flere dimensioner. Den skal både kunne indstilles i højden og indstilles i forhold til rygstøtten.
En god stol er som sagt ikke det hele. Et godt skrivebord er mindst lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere. Det er næsten et lovkrav med hæve sænke borde på arbejdspladserne, i hvert fald borde der kan indstilles i forhold til højden. Det er vigtigt at kunne indstille bordet til en tilpas højde for en korrekt siddende arbejdsstilling, men også for at have muligheden for at stå op og arbejde en gang i mellem. Det er nemlig ikke sundt at sidde ned hele dagen hver eneste dag.
Det er ikke kun et sundhedsmæssigt spørgsmål, men også et økonomisk spørgsmål, da flere undersøgelser har vidst at medarbejdernes sundhed har stor indflydelse på produktiviteten som kan måles i kroner og ører.