En køje seng giver mulighed for mange indretningsmuligheder

Bor du i en lille lejlighed hvor pladsen er lidt trang og er der måske kun et børneværelse, så kan det være lidt af en udfordring at få plads til det hele eller at begge børn skal have hver deres seng. Men så er det om at være kreative og finde nogle løsninger, hvor man udnytter pladsen bedst muligt og samtidig opfylder behovet for at børnene har hvert deres domæne, som de kan råde over.
En rigtig god løsning på den udfordring kunne være at investere i en køje seng. Er det fordi at børnene skal dele værelse, er det meget plads besparende i stedet for at de skal have plads til hver deres junior seng. Og er det fordi at pladsen er lidt trang, kan den også være en god løsning, da men her kombinerer at have en seng men samtidig har man muligheden for at bygge hule i den etage barnet ikke sover i. Og dermed giver man barnet nogle muligheder for at bruge sin kreativitet, den ene dag er det en hule og den næste måske en undersøisk grotte og næste dag flyver de højt oppe over skyerne. Mulighederne for variationer er uendelige.
En køje seng kan også være en rigtig god ide i et sommerhus, hvor værelserne ofte er ret små, men samtidig har man brug for at der er en del sovepladsen, så giver den her mulighed for en ekstra soveplads pr. seng.
Et alternativ til den er en højseng, hvis ikke du har behov for den ekstra soveplads, så fås de med forhæng så du har hulen nederst. Og er det til det lidt større skolebarn, så fås de også med et skrivebord nedenunder og på den måde kombinerer du det praktiske med at det samtidig er en pladsbesparende løsning.
Så køber du en køjeseng til dit barn, er der rigtig mange muligheder og ikke kun til de mindre men også til større børn der går i skole.