Et O clock giver dig mulighed for variationer hver dag

Hvis du er træt af dit gamle ur og synes det er kedeligt altid at have et ur i guld eller sølv med en læderrem og der ikke er mulighed for forandring. Og samtidig tænker du at det er en dyr affære at have flere forskellige ure liggende, så du kan skifte alt efter hvilket outfit du tager på.
Så er det perfekte ur til dig kommet til landet helt fra Italien, hvor de har designet et fedt farverigt ur hvor du har mulighed for at skifte urremmen hver gang du har lyst til lidt afveksling. Det fantastiske ur hedder O clock og fås i flere forskellige størrelser. Den findes i tre standard størrelser 16, 18 og 20 cm så inden du bestiller dit nye ur, skal du måle dit håndled, så du er sikker på at du får den rigtige størrelse.
Dette ur har gjort stort indtag i salget af nye ure og er meget populært og en af grundene hertil er at du nu har mange muligheder for at ændre udseendet på dit ur, så det hele tiden passer perfekt til dit outfit og humør på dagen. Med dette o clock er du fri for at have mange ure liggende, du køber blot flere forskellige urskiver og urremme og så sætter du dem sammen lige som du har lyst til, så i stedet for at du kun har et ur har du nu et utal af kombinations muligheder. For eksempel vælger du en camouflage urskive og en grøn urrem og i morgen vælger du en pink urskive med en sort urrem. Grundet alle kombinationsmulighederne, har du nu altid et ur hvad enten du skal på arbejde, til sport eller til fest.
Det nye O clock er den helt store trend lige nu og den er først lige startet, så om ikke ret længe vil det være det helt store at have sådan et ur nåde blandt mænd og kvinder.
Så tænker du måske hvordan skal jeg opbevare alle de forskellige urremme og urskiver, når ikke de er i brug, for at passe på dem og de ikke bliver væk. Men fortvivl ikke over det, for når du køber dit nye o clock online, så får du det tilsendt i en specialdesignet ur kasse, som du kan opbevarer det i når du har et af de andre på.