Reoler er et af de vigtigste møbler til opbevaring af ting

I dag tænker vi meget på design og hvordan tingene skal se ud, de skal helst passe sammen uden at det dog behøver at være den samme model eller træsort i hele rummet. Det kan godt være to forskellige slags spisebords stole, så det er samme træsort men modellerne er forskellige ellers det samme stol men i forskellige farver. Vi er ikke helt så strømlinede som vi var før i tiden, det er der blevet åbnet lidt op for.
Men et af de møbler vi mindst kan undvære det er vores reoler, for vi har virkelig meget brug for at kunne gemme vores ting væk, eller et sted til at have tingene stående.
Rigtig mange i de større byer har mindre byhuse eller små lejligheder og her kan pladsen godt gå hen og være en stor udfordring, så der er det vigtigt at vi tænker praktisk og har fokus på funktionalitet i vores skabe.
Heldigvis er det sådan i dag at der fås rigtig mange fede reoler, både til at stå på jorden men også til at montere på væggen og det er rigtig smart hvis der i forvejen er meget lidt plads. For når du hænger dem op på væggen, er der stadig plads til at stille noget ind under men det kan også gøre sådan at rummet synes større fordi det giver lidt luft at montere dem på væggen.
En af de meget populære er bogreolen der mest af alt ligner en stige som så er beregnet til at stille skråt op af væggen. Den tager ikke meget plads med sit enkle og minimalistiske design og samtidig er den nem at flytte rundt på da den ikke er særlig tung eller boltet fast til væggen.
En anden ting vi elsker ved reoler i dag er, at mange af dem er modul opbygget, så vi har mulighed for fleksibilitet og kan sammensætte lige den udgave der passer perfekt til væggen i for eksempel stuen. Men også den mulighed at man starter med at købe en reol eller nogle enkle moduler, når man starter i den lille lejlighed og når så man flytter videre og får bedre plads, så er man fri for at starte forfra, man kan blot købe en mere eller tilkøbe flere moduler og så er man klar til udvidelse.