Scherning smykker er unikke, håndlavede og flotte og blander de rå med det feminine

Smykker behøver ikke være store dykke guldsmykker med perler og sten. Det kan lige så godt være noget kreativt og hjemmelavet, hvis man tør gå væk fra det klassiske.
Mette Scherning er blevet verdenskendt for sine håndlavede og unikke smykker som blander rå detaljer med feminine træk, og er på den måde super moderne. Smykkerne kommer i alt lige fra ørestiks til øreringe og videre til halskæder.
Et godt eksempel på den kreative linje som Scherning har lagt for døren er en ørering af fint sterling sølv, hvor der er påmonteret en porcelænsskive, med en påmalet blomst i en grøn pastelfarve. Øreringen giver et super moderne look og kan også fås i en grå farve, hvis den grønne ikke lige er dig.
I mange år har det været rene guld- og sølvsmykker, som har domineret markedet, og det er stadig utrolig populært. Ønsker man dog at gå med smykker til hverdag, vil et guldsmykke dog blive en smule for højtideligt for den almene danske kvinde, og her kan de lidt mere moderne og billigere smykker være et godt alternativ. Der er derfor ikke længere nogen god grund til ikke, at skulle gå med smykker til hverdag.
Når man bestiller et af Mettes smykker får man samtidig leveret smykkerne i en flot gaveæske, som fuldender oplevelsen