Kompressionsstrumpor kan lindra ömma ben dagen efter träning

När man i dagens Danmark talar om löpning handlar det ofta om en ny trend som har smugit sig in och det är de långa strumpor som nästa alla löpare använder. Man kan fråga sig om strumporna är den nya svarta i löputrustningens värld. Kompressionsstrumpor har blivit mycket populära på senare år. Tidigare var det förbehållet elitutövarna att träna med sådana här strumpor, men så ... Læs mere »

Compressiekousen verhogen de bloeddoorstroming in de benen

Veel mensen kiezen hardlopen als hun favoriete sportieve bezigheid, omdat je kunt trainen wanneer je tijd hebt en je niet afhankelijk bent van een bepaald tijdstip. Net als bij veel andere sporten, kun je je ook bij hardlopen arm kopen aan allerlei spullen. Eén van de grote trends binnen het hardlopen zijn Compressiekousen. Je ziet steeds vaker mensen hardlopen met lange kouse... Læs mere »

Varm op til jul med gamle julekalendere til børn

I rigtig mange børnehjem er der i juledagene kun én ting, der tæller, efter aftensmaden. Ikke længe efter at børnene har fået lov at gå fra bordet, bliver skærmen i stuen tændt, og spændingen stiger i takt med, at det bliver tid til dagens afsnit af julekalenderen. Hvad end det er på DR eller TV2, så er det hvert år en seer-magnet. For er der noget, som er en tradition til jul,... Læs mere »

Skattejagt er en rigtig god ide til en udbytterig teambuilding

Der findes rigtig mange forskellige temaer og udfordringer baseret på teambuilding. En af disse muligheder kunne være en skattekorts baseret udgave, hvor det er et puzzle, hele gruppen skal være fælles om at løse. Det efterligner en succesfuld arbejdsplads dynamik, hvor mindre teams først skal udføre deres opgaver, før hele virksomheden kan realisere sit mål. I stedet for, som ... Læs mere »