Islænderudstyr er designet til at passe til islænderheste

Den islandske hest er en ridehest. Hesten er unik i sine gangarter og næsten alle islandske heste har tölt som almindelig gangart, trav, og galop. Mange heste har den ekstra gangart meget hurtigt tempo. Som ridehest er det overordentlig alsidig - en dygtig, villig hest til fornøjelses ridning og for sportskonkurrencer, velegnet til voksne og børn. Hesten er hård, uafhængig, men... Læs mere »

Support socks can be helpful during the flight

Many people today are afraid that they will get a blood clot during a flight. It can happen, of course, but the risk is small if you are not predisposed to blood clots. However, if you have any symptoms of being predisposed to blood clots, it important that you contact your doctor before you start out on a flight that lasts longer than six hours. Why are long flights dangerous?... Læs mere »

Søg Sprogkurser Århus og få et hav af muligheder for sprogkurser

Der er rigtig mange der vælger at blive udstationeret for en periode, for deres virksomhed eller som tager på en længere rundrejse ud i verdenen. Men når de skal afsted er det ikke alle der føler sig sprogligt klædt på til denne tur. Derfor er der over hele landet, mulighed for at blive bedre til sproget. For eksempel, er der sprogkurser Århus, som tilbyder sprogundervisning de... Læs mere »

En trampolin gør træningen sjov og effektiv på en gang

Der er stort fokus på sundhed og trivsel i dagens Danmark og det gælder både kost og motion. Men mange føler sig udfordret af at finde tiden til at få trænet nok, for i en fortravlet hverdag, kan det være svært at finde tiden til at tage op i træningscentret. Men det behøves heller ikke, for i dag hvor enhver have med respekt for sig selv har en trampolin, så skal behøver man k... Læs mere »

steunkousen kunnen veel bijdragen tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap heeft u een grotere kans op opgezwollen benen en voeten, spataders, bloedproppen en vermoeide benen. Deze ongemakken kunnen al vroeg in de zwangerschap ontstaan; zelfs als het embryo nog maar een paar centimeter groot is. Maar hoe komt dat eigenlijk? Dat komt door een hormonale verstoring in het lichaam, die er vanwege een verhoogde hoeveelheid bloed en ... Læs mere »

Charter sejllads åbner en helt ny verden af muligheder til festen

Hvis det er ved at være tid for at ændre lidt i traditionerne for firmafesten og der skal prøves noget andet end den traditionelle skov tur eller turen til bowling hallen med bøf og bowl. Så kunne det være at det skulle erstattes med en tur på vandet i stedet. Der er flere muligheder men de fleste tænker oftest på turbådene i Københavns havn, men det er kun en af mulighederne.... Læs mere »

Et festarrangement behøver ikke betyde overarbejde til dig

Når der skal holdes fest er der mange muligheder både med hensyn til arrangementet art men og hvor meget man selv vil ligge i projektet. Nogle synes det er rigtig fedt, at når der skal planlægges at de så er med i hver lille detalje, hvor andre hellere vil bestille et festarrangement og så lade andre om at planlægge og tilrettelægge alt, så de kan møde op til et en fest, hvor d... Læs mere »

Et fadølsanlæg garanterer kolde øl under hele festen

Enhver mand med respekt for sig selv, vil til enhver tid sige at skal der holdes fest, så skal der også være øl i rigelige mængder. Og det kan selvfølgelig klares på flere forskellige måder, en af dem er at købe øl på dåse eller i flasker og så hele tiden rende og fylde køleskabet. For skal der drikkes øl, skal de også have ok temperatur, det er de færreste der synes en varm øl... Læs mere »

Besøg Tycho Brahe museet klart en oplevelse værd

Hvis en af dine store interesser er stjerner og astronomi, så findes der flere steder i Danmark man kan besøge for at få mulighed for at kigge op i universet og lærer mere om historien bag de fantastiske fænomener der er sket i tidens løb. Et af de steder er på Øen Hven, hvor der i tidernes morgen boede en kendt astronom, Thyge Ottesen Brahe også kaldet Tycho Brahe. Han levede ... Læs mere »

Compressiekousen helpen tegen vermoeide benen tijdens het trainen

Eén van de meest beoefende vormen van bewegen is hardlopen. Veel mensen vinden hardlopen de perfecte sport, omdat men zelf bepaalt wanneer en hoe lang men wil trainen. Het geeft een gevoel van vrijheid dat iedereen het kan doen, ongeacht het moment van de dag waarop men werkt. U begint gewoon te lopen als u tijd heeft. Tegelijkertijd is het ook een tak van sport, waarbij u de i... Læs mere »

Søg polterabend København og find et hav af muligheder

Skal din bedste veninden giftes skal der selvfølgelig også traditionen tro holdes en polterabend for hende, for ikke noget bryllup uden at der er holdt en ordentlig fest for hende først. Men når det så er sagt kan det være lidt af en udfordring først og fremmest at blive enige om hvem der skal arrangere det og hor meget det må koste. Men når det er sagt åbner der sig et hav af ... Læs mere »

Fangerne på fortet, hvis der er grænser der skal afprøves

Skal du arrangere den næste firma udflugt, eller er i blot en flok venner der skal ud og luftes på den årlige fælles udflugt, eller skal der holdes polterabend og kunne i godt tænke jer noget helt andet end det sædvanlige gokart, gåtur på strøget og sælge kys, bowle og så videre. Så kunne det være at turen denne gang skulle gå til Flakfortet. Det ligger cirka 40 minutters sejll... Læs mere »

Vælg printer patroner alt efter hvilket udskrivnings behov du har

Der er meget snak om hvilken printer man skal vælge, skal den være til blæk patroner eller laser patroner. Det har været sådan tidligere, at en laserprinter er en større investering, hvor det oftest var virksomhederne der købte den for de var simpelthen for dyre for private personer, hvis ikke man havde et meget stort udskrivningsbehov. Men sådan er det ikke helt længere, de er... Læs mere »

Engelsk kursus Århus for dig der gerne vil udvide dit ordforråd

Drømmer dine børn om en karriere i en international virksomhed og synes det kunne være spændende at rejse til udlandet og bo i en periode, så kan det være en stor hjælp til at lære det engleske sprog. Og det er samtidig en stor hjælp for deres fremtid i de internationale virksomheder hvis sprog bliver en naturlig del af dem, især engelsk det er det mest udbredte sprog i de fles... Læs mere »

Sparshipping har rigtig mange gode tilbud til den næste udflugt

Fylder du rundt, er der planlagt bryllup eller står du for at arrangere den næste udflugt for kortklubben, så kan det være svært at finde på noget nyt og sidst havde de planlagt den fantastiske grill fest, som du gerne vil overgå denne gang, så det bliver festen over alle fester. Og ofte også hvis det er en rund fødselsdag, vil man gerne arrangere en fest der tager kegler, hvor... Læs mere »

Fadølsanlæg et sikkert hit blandt mange, når der skal være fest

Årstiden er inde til årets sommerfester, gadefester og havefester. Og selvom vejret ikke just viser sig fra sin bedste side, skal det ikke være nogen begrænsning. Så hvad skal årets tema være i år – skal det være i partytelt i haven, en lejet trailer fra en lastbil eller er det spejderhytten der tiltaler festudvalget i år. Fælles for alle er planlægningen er i top og at der bl... Læs mere »

Kombivogn det perfekte valg når du skal vælge køretøj til den lille

Når tiden for termin af det nye skud på stammen nærmer sig, er det for mange en jungle hvilket udstyr man skal ud og købe. Det kan hurtigt blive en bekostelig tur i den nærmeste baby udstyrs butik, der er ingen ende på, hvad sælgeren mener er nødvendigt, for at være helgarderet til når baby kommer med hjem fra sygehuset. Så hvis man vil spare nogle penge, så kan man med forde... Læs mere »

Køb termotøj til børn fra Danske mærkevare producenter

I Danmark er termotøj utroligt populæt, specielt til børn er det snart et krav at børnene har termotøj med i børnehaven, og det er ikke unormalt at de har 2 sæt. Fordelene ved termotør er at det er let, som termotøj børn er altid det foretrukne børnetøj til udendørs leg, specielt i forårs månederne. Ulemperne ved termosættene er at det ikke holder vand ude, det er nemlig vatter... Læs mere »

Elcykler bliver billigere og billigere og er nu ikke kun for de få med mange penge

I Danmark cykler vi gladeligt frem og tilbage mellem hjem og arbejde. Dog kan smilet på cyklen stivne, hvis regnen eller sneen vælter ned, eller hvis vejene er spejlblanke af is. Naturens kræfter kan være svære at komme uden om, men en af naturens lunefulde udfordringer har vi dog næsten løst, nemlig den nogle gange kraftige modvind op ad bakke, som kan tage livet af selv den... Læs mere »

Luksus Sommerhus med Wellness Myligheder på Den Jydske Vestkyst

I Blåvand på den Jydske vestkyst ligger dette fantastiske hus med masser af muligheder indenfor afslapning og wellness. Dette sommerhus har alt tænkeligt udstyr med bla. pool, spa, fitness center, med crosstrainer, løbebånd og motionscykler. Alt udstyr i fitness er fra Technogym, så kvaliteten er i orden. Der er kæmpe pool med overløb, og standvandsspa hævet op under loftet. ... Læs mere »