Bådudstyr og alt til båden kan være et helt nyt emne til gaver

Min mand har fået sig en ny hobby - en både tidskrævende og dyr hobby efter min mening..Efter han vandt en gummibåd i en eller anden konkurrence på nettet, er han nemlig blevet helt vild med at sejle, og han er ude i sin gummibåd næsten hver weekend.
Så det er ikke meget, jeg ser til ham i weekenderne mere. Og så køber han hele tiden noget nyt sejlertøj og bådudstyr til sin båd. Det skal selvfølgelig også være de rigtige mærker, og derfor skal det være eksempelvis sejlertøj, selvom man kan få noget udmærket sejlertøj billigt i Bilka.
Han er også begyndt at fiske og til det formål har han eksempelvis købt sig en kortplotter og en gps fra svømmevest. Jeg ville ellers mene, at det måtte være nok med enten kortplotteren eller gps'en, men nej nej - han skal jo både kunne se, hvor på havet han er og samtidig kunne se, om der er fisk i det område, hvor han sejler. Lidt for meget efter min mening. Hvis der ikke er nogen fisk, der bider på krogen, kan han da bare sejle et andet sted hen.. Tsk tsk..
Anyway, efter han købte sin svømmevest og kortplotter, har jeg sagt til ham, at jeg ikke synes, at han skal købe mere bådudstyr lige nu, da jeg synes, det er for meget. Vi er jo ikke millionærer. Så må han jo ønske sig det i julegave og fødselsdagsgave i stedet for. Han plejer jo alligevel aldrig at kunne finde på noget, når det er jul og fødselsdag.