Charter sejllads åbner en helt ny verden af muligheder til festen

Hvis det er ved at være tid for at ændre lidt i traditionerne for firmafesten og der skal prøves noget andet end den traditionelle skov tur eller turen til bowling hallen med bøf og bowl. Så kunne det være at det skulle erstattes med en tur på vandet i stedet.
Der er flere muligheder men de fleste tænker oftest på turbådene i Københavns havn, men det er kun en af mulighederne. Derimod er det blevet mere og mere brugt at tage på en charter sejllads, hvor enten man blot sejler rundt og står af for at finde et sted at spise. Men der er faktisk også mulighed for at kombinere begge dele, så vil der blive serveret en lækker menu imens der sejles rundt.
Men det er ikke i forbindelse med firmafesterne at sejllads er blevet mere brugt, der er faktisk flere og flere der vælger at holde bryllupsfesten om bord og så bliver gæsterne enten sejlet rundt på en charter sejllads mens der holdes fest ombord. Eller også ligger den til kaj hele tiden, så gæsterne har mulighed for at gå af og på som de har lyst til.
Der sågar nogle der tilbyder at man kan komme ombord som et hold matroser, der selv skal være med til at sætte sejlene og få skibet afsted, selvfølgelig instrueret af en fagkyndig skipper.
Mange firmaer vælger faktisk denne type for charter sejllads, til deres team buildings arrangementer i stedet for de efterhånden godt slidte arrangementer, hvor man hænger oppe i træerne og skal overskrider ens personlige grænser. Denne type for team building bliver mere baseret på samarbejde og teamwork end at finde ud af hvordan ens kolleger reagerer i pressede situationer.
Er du selv skipper og i ikke er så mange der skal afsted, så kunne det også være en mulighed og leje en mindre yacht charter og sejle afsted på tur. Så vil i have fuld frihed til at lægge til undervejs og holde pauser, hvor der eventuelt kan afholdes team møder eller blot vende verdenssituationen uden for kontoret vante rammer. Det giver ofte en mere åben og konstruktiv snak.
Er du blevet nysgerrig på, at der måske skal nytænkes lidt i forhold til firmaets næste teambuilding, teammøde eller noget helt andet, så gå på nettet og se alle mulighederne indenfor sejllads.