Fangerne på fortet, hvis der er grænser der skal afprøves

Skal du arrangere den næste firma udflugt, eller er i blot en flok venner der skal ud og luftes på den årlige fælles udflugt, eller skal der holdes polterabend og kunne i godt tænke jer noget helt andet end det sædvanlige gokart, gåtur på strøget og sælge kys, bowle og så videre. Så kunne det være at turen denne gang skulle gå til Flakfortet. Det ligger cirka 40 minutters sejllads fra Nyhavn og er en kunstigt skabt ø, som i tidernes morgen er blevet brugt af militæret til at forsvare København. På øen er der stadig det gamle søfort, som blev opført i 1910 – 1914.
På Flakfortet er der mulighed for at komme til at lege fangerne på fortet og med de perfekte kulisser fra det gamle søfort, så bliver det i troværdig stil med tv originalen af samme navn.
Der er mulighed for at være to hold der skal kæmpe om æren af, at være Flakfortets helte der redder alle de deltagende fra, at skulle opholde sig evigt som på fortet. Der er flere forskellige pakker både med mulighed for at dyste om dagen og om aftenen. Der kan vælges så i dyster i op til 9 forskellige dyste i bedste fangerne på fortet stil og alt efter vejrforholdene vil nogle af dystene kunne afholdes uden for, men de er fortrinsvis inden for.
Når vinderholdet er fundet og udnævnt til heltene af Flakfortet, vil der være mulighed for at spise i fortets restaurant og enten nyde frokost eller aftensmad i hyggelige omgivelser på dette smukke gamle fort. Når i er færdige med at spise, går turen tilbage med båd til nutiden og i vil være en oplevelse rigere i sent vil glemme.
Så skal der ske noget nyt og er i klar på at blive udfordret og afprøve grænser, så er fangerne på fortet den helt perfekte udflugt til jeres selskab.