LEGO Skoletaske

LEGO er ikke bare firkantede byggeklodser som kan sættes sammen til forskellige legetøjs sæt. LEGO er bare meget mere, bla. er en LEGO skoletaske noget der lever op til dette fantastiske brand. En LEGO skoletaske er mere end en almindelig skoletaske. De er i de fleste tilfælde med ergonomisk ryg støtte, justerbare skulderstropper, blød og lække foring på skulderstropper og fast bund. Disse egenskaber har kun taskerne fra LEGO. Når barnet starter i skole er det vigtigt ikke at vælge en alt for stor taske, small serien fra LEGO er perfekt til føskolen, Large skoletaskerne skal man ikke købe før til 2 klasse og fremefter. De bliver for store og klodsede for barnet.

Et andet brand indenfor LEGO som absolut ikke er firkantet er LEGO Wear børnetøj, som er produceret efter licens fra dette fantastiske brand. LEGO Wear er kvalitet ud over alle grænser. Når man får et stykke børnetøj i hånden fra LEGO Wear er man ikke i tvivl om at det er det absolut bedste man har fat i.

Ovenstående er 2 stensikre brands fra LEGO som man er sikker på t få rigtig meget for pengene. LEGO er bare meget mere end firkantede klodser.