Vi planlægger tur gerne med turbåde Øresund med frokost på båden

Vi er en flok tøser der skal holde en polterabend københavn, for vores rigtig gode veninde, og vi er enige om at det skal være en dag hun aldrig glemmer den skal være god positiv og overraskende. Problemet er at vi ikke er helt enige om hvordan vi skal holde dagen. Jeg er stor tilhænger af at vi lej en båd og bestiller en guidet tur til Flakfortet. jeg har før været på en tur til Hven med samme selskab der arrangerer ture til Flakfortet, og jeg synes det er en rigtig godt firma, deres guider er super gode og informative velformulerede og sjove. Jeg kan love jeg for at turen til Hven gav mavepine af grin. Og jeg ved at de drenge der skal holde polterabend på turbåde Øresund for gommen, har lej en båd, så de kan tage på torskefiskeri øresund.
Jeg har før hørt om polterabender, hvor mænd og kvinder mødtes til frokost eller i byen om aftenen. Og jeg kunne se hyggen I at drengene sejlede til Nyhavn for at hente os og vi så spiste en let anretning på båden hvorefter vi blev sat af på Fortet og drengene fortsatte med deres turbåde øresund
Der er et par af pigerne, der synes at vi skal blive i det indre København og gå på skønhedsklinik og til wellnes, i stedet for at tage på en oplevelses tur. Jeg tror at der skal holdes krigsråd i morgen aften på en café i det indre København, så må vi se hvad planen bliver.