Regntøj til Børn

Vælge en regntøj eller regntøj til børn  er ikke så let som du måske tror. Når du er ude at handle for en regntøj, den første ting, du ønsker at tænke på er hvad det er du har brug for den jakke. For nogle tilfælde en meget billig plastic shell jakke eller poncho vil gøre, og til andre udendørs aktiviteter, som du vil have en meget teknisk vandtæt åndbar jakke i høj grad at forbedre din udendørs oplevelse under en kraftig regn. Prisen er også en overvejelse, fordi du kan få regntøjr, som er meget billige til meget dyre. Nøglen er at vælge en regntøj eller egntøj til børn, der vil arbejde for den slags vejr og aktivitet, som du vil gøre.

Her er nogle vigtige overvejelser, når de vælger en regntøj:

Vandtæt åndbart regntøj er et godt valg for de fleste aktiviteter som plastik eller gummi jakke vil få dig til at overophede, hvis du vil gøre noget anstrengende aktivitet (enhver aktivitet mere anstrengende end en afslappet gåtur). Den fugt skabt af sveden, vil ikke være i stand til at undslippe, hvis din regntøj ikke kan trække vejret. Må ikke gå til billig når du vælger en vandtæt åndbar jakke og købe et brand, der er specielt designet til udendørs aktivitet. I de fleste tilfælde dyrere jakker er virkelig et bedre produkt, og sandsynligvis ikke alene klarer sig bedre i regnvejr (ikke sandsynligt, at lækage, selv i de tungeste regn), men er mere behageligt (mere åndbar) og passer bedre.

Regntøj til børn . afgørende for udendørs aktivitet? Jeg tror, at svaret på dette spørgsmål er ja. Fordi jeg bor på Vancouver Island på vestkysten af British Columbia, går ud vandre eller cykle osv., hvor jeg bor uden en regntøj ville ikke være en god idé. Selv på en solrig dag jeg gerne have min letvægts shell regntøj med mig. Jeg har en letvægts shell regntøj, der er vandtæt og åndbar, at du faktisk kan ting ind i en af lommerne, hvilket gør det ganske let at kaste ind i min rygsæk eller bære rundt om min talje ved hjælp af en strop. Her hvor jeg bor regnen kan komme ud af ingenting, så jeg kan smide min regntøj på i en flash.

Er der et alternativ til en regntøj? Nu kan synes som et underligt spørgsmål, men jeg vil gerne foreslå et alternativ til en regntøj, at jeg har brugt en masse. Faktisk er jeg faktisk foretrækker at bruge dette alternativ, når jeg deltager i mere anstrengende aktiviteter som cykling eller vandreture op ad et bjerg. Ved hjælp af en base lag (fremstillet af teknisk materiale, væger væk sved) og en fleece i køligere vejr er faktisk mere behagelig. Jeg foretrækker dette i en støvregn eller let regn, fordi en fleece altid vil trække vejret bedre end en regntøj. Jeg har altid bære min regntøj dog at sætte på i tilfælde af regnvejr bliver for tung, eller når jeg stopper for en pause. En regntøj også som en vind breaker, så det vil virke godt for at holde dig varm, når du stopper.

Regntøj design. Der er også nogle design overvejelser, som er meget vigtigt, når du vælger en regntøj.

1. Først, du vil have din regntøj til at være lang nok til at nå dine numsen og gå over din regn bukser. Dette vil forhindre regnen i at løbe ned din jakke og ind i din regn bukser.

2. Dernæst vil du ønsker en hætte, der er justerbar og strækker sig ud forbi dit ansigt, så at regnen er holdt fra dit ansigt og dine briller, hvis du har dem.

3. Din regntøj bør have en drage snor rundt om taljen, så du kan trække det stramt for at holde regn og blæst ud. Dette vil ikke kun holde dig tør, men også varmere i koldt vådt vejr. Velcro håndled stropper er også vigtigt at holde vind og regn ude. Regntøj til børn fra flere levenrandører her i shoppen.

Så nu vil du have nogle gode oplysninger til at tage med, når du køber din næste regntøj. Ved hjælp af disse oplysninger vil forbedre din evne til at få den rigtige regntøj til din udendørs aktivitet. Tag din nye regntøj med på din næste eventyr, og du vil nyde den store udendørs uanset vejret.