LEGO Dino

LEGO Dino Dalen

  • Dino Dalen er et forhistorisk LEGO sæt. Spillet omfatter dinosaurer, hulemænd, en grotte med hule tegninger og en hule dreng. Spillet er sat i junglen, så der er også et træ, en vinstok og en vindebro, der vender over. En kano er inkluderet, sammen med en fiskestang og en fisk, som er nyttig, når en fantasifuld barn ønsker at tage hulemænd på en fisketur. Dinosaurer inkluderer en T-Rex, en forælder og baby Triceratops, og en forælder og et barn Pteranodon. Pr. juni 2011, er dette sæt ikke sælges i øjeblikket i USA. Check online-kilder, såsom Amazon og eBay for spillet.

LEGO Dino Stegosaurus

  • Skabt til alderen 7 til 12, "LEGO Creator: Stegosaurus," giver 700 stk at bygge en Stegosaurus, der vil måle 17-inches lang med 8-inches høj efter afslutningen. Den Stegosaurus er udstyret med en bevægelig mund, hoved og krop og kan rekonstrueres i en T-Rex eller en Pterodactyl. Instruktioner for at bygge alle tre dinosaurer er inkluderet i sættet, med tre LEGO puslespil i ét.

LEGO glubske Skabninger
  • "LEGO voldsom Creatures" var en 2010 Parents 'Choice Award-vinder. Dette LEGO konstruktion spil gør det muligt for spilleren at bygge en dinosaur, en kæmpe sø fisk eller en krokodille. Når konstrueret, de skabninger 'kæberne åbner og lukker, ved hjælp af et håndtag på ryggen. Håndtaget forårsager også halen til at piske frem og tilbage. Alle tre skabninger foranstaltningen i 18-inches efter færdiggørelsen.

LEGO Dino Angreb Urban Avenger vs Raptor

  • Dette spil indeholder 87 LEGO brand building dele, der skal bruges til at konstruere en Raptor. En mini regnede navn Shadow rider på Urban Avenger dinosaur-kæmper køretøj og bruger en sonic Screamer våben til at besejre den rogue Raptor. Den Raptor står 6-inches høj og har bevægelige arme og ben. Dette spil anbefales til børn i alderen syv til 12 år.

Årets seje LEGO serie til drenge er klart LEGO Dino. I serien skal man kæmpe mod de vildeste dinosaur overhovedet. Hvad med kampen mod den vildeste T-Rex- Jagten på T-Rex LEGO 5886 er en af de sejeste LEGO sæt nogensinde. I LEGO dino serien er der udkommet 6 helt nye sæt her iår. LEGO Dino højdespringeren er LEGO 5887 LEGO Hovedkvarter for Dinoforsvar. I Denne fantastiske LEGO serie til børn, er der lagt op til at dette skal blive stort, de startes ud med hele 6 store sæt alle, med DINO til fælles. En af sæætene er LEGO 5885 Triceratopsfælde hvor det gælder om at indfange dette monster af en dinosaur. LEGO Dino er en af de serier der er spået en stor fremtid. I løbet af året vil vi se flere af disse sæt skyde frem med bla. de helt store LEGO sæt, som virklig tager kegler hos børn. LEGO Raptorjagt LEGO 5884 er en af de sæt der bliver mest solg i år. LEGO Dino bliver det helt store hit de næste år.