LEGO Star Wars

Den største succes i LEGO historien er LEGO Star Wars. Intet sæt har solgt mere end LEGO Star Wars sættene. Serien har kørt i mange år nu, og sættene har skiftet, fra gamle Endor til de nyeste Clone turbo Tank millenum Falcon osv. 1 sæt som er populært lige nu er LEGO 7964 Republic Frigate der virkelig vækker minder fra de fantastiske Star Wars film, som blev instrueret af George Lucas. Nye sæt er også kommet til i form af LEGO 9491 Geonosian Cannon som er et af de lidt mindre sæt, men stadig bliver et rigtig klase sæt i LEGO Star Wars serien. Ellers er der sæt som LEGO 8095 General Grievous Starfighter som er et af de større rumfartøjer fra LEGO Star Wars. I den lidt mindre LEGO Star Wars ende finde der LEGO 7959 Geonosian Starfighter som er selve rumskibet til Geonosian Cannon. LEGO Star Wars serien udviddes altså konstante her senest med LEGO 7957 Sith Nightspeeder som er et klart mustr hvis man er fan af LEGO Star Wars sagaen.