LEGO Technic

Der kommer masser af flotte nyheder fra LEGO Technic i dette år. Serien toppes dog stadig af outsideren LEGO Mindstorms som egentlig ikke er et LEGO Technic sæt men er i en klasse for sig. Ellers kan nævnes årets nyheder og gamle kendinge såsom LEGO 8109 Blokvogn som er et af de store sæt, med powerfunctions og mange flere seje detaljer. En anden af de kendte sæt er LEGO 8293 Power Functions Motorsæt, som har været solgt som en meget stor succes de seneste år, da den vækker liv i enhvert LEGO technic byggesæt. Bland de helt nye LEGO Technic sæt til drenge og barnlige forældre er der denne LEGO 9392 Firhjulscrosser som er et 2 i 1 sæt som kan ombygges til en sej motorcykel. Bland de mellemstore LEGO Technic sæt er der også denne flotte LEGO 8071 Liftvogn som er det mest solgte sæt lige i øjeblikket på landsplan.