Nerf Vortex

Så er der nyt til vilde drenge. Nerf er netop udkommet med en ny serie kaldet Vortex. Dette geniale ammunitions system fra Nerf er små roterende diske som spinnes når de skydes ud af våbenet. Det giver en helt ny dimension i forhold til præcission og rækkevidde. Den vildeste hedder Nerf Vortex Nitron Blaster der har 20 skuds magasin, og der medfølger 20 stk. diske. Denne store skyder bruger ialt 6 store batterier, som ikke er inkluderet. Indenfor pistoler i Nerf Vortex serien finder man denne Nerf Vortex Vigilon som er den største af de 2 håndvåben fra Nerf, den indeholder 5 skud af gangen, og der medfølger også 5 stk. Vortex diske. Vortex fra Nerf er væsentlig mere præcis end forgængerne, og Vortex diskene kan købes løst 20 stk. af gangen. Det stor pumpgun Nerf Vortex Praxis er et manuelt gevær med 10 Vortex diske som man hurtigt kan pumpe op og affyre. Ellers er serien fuldendt med det lidt mindre håndvåben, som er en god begynder pistol til børnene. Denne pistol er blot med 3 Vortex diske, og der medfølger desuden 3 stk. diske til Nerf Vortex Proton Pistolen. Denne nye revolutionerende Nerf serie til børn, er bare det ypperste indenfor legetøjs våben til friske drenge og piger.