Tøj til Børn

Indenfor børnetøj moden, kommer der hvert år masser af nye styles og designs til børnene. Speciel er der indefor benklæder masser af nyheder. I kategorien leggings til børn kommer der i år en masse flotte styles, fra f.eks Me Too og Fransa kids. Leggings til børn, kommer både i de lidt lettere modeller, uden knapper + de lidt kraftigere modeller, med knapper ala jeans.Her i shoppen findes der også en mase sammensatte tøjsæt til børn hvor der er valgt matchende designs fra de gode mærker. Fælles er tøjet sammensat af mærkerne, så mærkerne altid hænger sammen. Tøjsæt fra f.eks MiNyMo er altid alle dele fra MiNyMo. I kategorien til babyerne er Overalls til børn og babyer noget af det der har været solgt, fra stort set alle mærkerne. Overalls, fåes også i sæt, hvor der er en bodystocking eller en bluse inkluderet. I vinterkulden er det mest solgte børne tøj dog huer, handsker og halstørklæder. Huer og Handsker til Børn fra bla. Reima eller Ticket To Heaven er nødvendigt i disse dage, hvor termometeret nærmer sig de 10 minus grader. Kig ind i shoppen, og find alt i børnetøj til billige priser.