Sommer Lejr for Børn

Ikke alle Børne sommer lejre er nødt til at pebret, og ikke alle af dem involverer at gå væk fra hjemmet. Du kan komme med mange sjove innovative ideer til at gøre lejren en billig og interessant begivenhed. Hvis du har din egen baghave, så du kan planlægge lejren for dine børn, med et unikt tema for hver dag. En uge fuld af sjov og spænding er alt, du behøver at gøre dine børns ferie til en speciel en. Det er let at træffe beslutning om et tema, hvis du ved hvad dine børn er interesseret i. Her er en liste over temaer, som du kan overveje at holde for Børne lejren - Kunst og Håndværk tid til at få dine børn rodet og kreativ med maling, kridt, skitsebøger kuglepenne, farveblyanter, farvet papir, små stykker træ, ler, lim, sakse (hvis de er børne sikker, og noget andet, du kan tænke på. En aktivitet, der altid er et stort hit hos børnene, især små børn, gør hånd prints. Til dette, vil du kræve nogle stof maling, pensel, og et stykke klæde (ovn handsker eller viskestykke er de bedste). Først hjælpe dem med pels deres palmer med maling, og gøre en udskrift på papir. Når de får et hænge af det, give dem mulighed for at gøre maleriet på egen hånd, og gøre de udskrifter på kluden. Du kan også rådgive dem til at bruge forskellige farver til deres fingre og deres palmer. Ikke at nævne, de skal også sætte deres navne og datoen ved siden af print. Andre gode ideer indebærer bl.a., at taksigelse kort, male småsten, hvilket gør action figurer ved hjælp af ler, hvilket gør papirbåde eller farverige fly mv dobbelt så sjov ved at invitere andre børn i nabolaget. Mere merrier! Splash! Arranger nogle vandlege med vandfyldte balloner, vand sprinklere og slanger, og nogle spande. Kast i nogle vandpistoler at gøre tingene mere interessante. Her er et spil, som børn og voksne, vil nyde at spille i løbet af sommermånederne. Opdel hele børne gruppen i to. Derefter beslutter på et bestemt sted (sige, et sandslot), som den vindende stedet. En gruppe kan gives nogle vandpistoler, og den anden nogle tørre svampe. Opgaven for den anden gruppe ville være at bære svampene til slottet, uden at få dem våde