Playmobil

Et af de mest mest berømte legetøj brands i den vide verden, der er mest kendt for holdbarheden af ​​legetøjet, og den store bredevifte af temaer og lege sæt til rådighed. Ligesom legetøj mærke Lego, er Playmobil lavet legetøj i årtier, og væsentligt ikke har forgrenet ud i andet legetøj end deres vigtigste signatur design. For Playmobil denne signatur design er en forholdsvis generisk action figur og detaljerede spille sæt og køretøjer. Disse sæt inden for Playmobil legetøj sæt kan komme i alle former og størrelser, nogle er små og nogle er meget store, nogle med biler som fønikiske skibe eller moderne fly og jets og andre med en bondegård og traktor eller en skolebygning bygning. Den Playmobil figur, eller Klickie, som det er kendt i branchen, er en lille tommer tal, ikke har nogen mærkbar træk-bortset fra, det ikke har nogen næse, og artikulation er minimal. Men for børn denne lille tal giver dem mulighed for at gå på utrolige eventyr over hele verden, tilbage i historien og endda ud i rummet. Alle uden at forlade deres hjem. Playmobil Tallene er ikke justeret til en franchise eller præ eksisterende historie, så legetøjet tillader børn at bruge deres egen fantasi til at skabe historier, scenarier og interaktioner uden en andens idé om, hvad historien skal se ud eller hvordan personerne skal opføre sig. Sammenlign dette med børns leg med f.eks figurer fra berømte tv eller film franchise. De populære LEGO figurer dog stadig det mest solgte indenfor legetøj, men Playmobil er lige i hælene på LEGO. Ingen tvivl om at begge brands er verdens eliten indenfor legetøj til børn.