Reima

Kvalitet indenfor funktionstøj, skitøj og regntøj er ikke en selvfølgelse. Men Finske Reima må man sige at det er en undtagelse. Man er aldrig i tvivl om, når man står med et Reima produkt i hånden. Feks et regnsæt fra Reima, kan man tydelig mærke at gummiet er blødere, og indersiden er bedere coatet en de fleste andre produkter. Reima regntøjet i PU kvalitet er i samme kaliber som de bedste Danske mærker, og med det sidste fine Finske touch i kvaliteten. Et andet topprodukt er hvis man investerer i en Reima flyverdragt med tilhørende handsker. I såfald har man det bedste til sit barn indenfor vintertøj og flyverdragter. man forældre fortrækker også at iklæde deres børn i flyverdragter når familien skal på skiferie. Reima er et stensikkert valg, med suværen kvalitet og fantastisk finish.