Plastvinduer til discountpriser

Når der skal vælges løsninger til huset som sparer på energien, er der 2 steder man bør kigge med det samme. Det første er om det er muligt at øge isoleringen på loftet, derefter muligheden for at skifte vinduer og døre til noget mere tidsvarende. Termoglasset i de nye typer vinduer er utrolig effektive når man taler energibesparelse. Termoglasset har en såkaldt varmkant, og luften er udskiftet med en isolerende gasart. Meget effektivt. Hvis man går hele vejen, kan man sætte vinduer i med 3-lags glas. det giver kulden endnu et lag af glas og luft at gennemløbe. Specielt plastvinduer og døre og terrassedøre med 3-lags glas er yders effektive, og en meget overraskende investering. Når man sidder tæt på sin terrassedør om vinteren er der helt utrolig forskel, man kan slet ikke føle den sædvanlige kulde fra de frosklædte haver, når det er vinter. 3-lags glas er en klasse investering.