KRE-O Battleship

Så er der nyt til alle dem som elsker at samle f.eks LEGO klodser. Nu kommer der nemlig en pendant til den berømte klodse, nemlig KRE-O Battleship som er en serie fra Hasbro som har taget udgangspunk i den almindelige LEGO klods, men her er der tale om nogle super seje byggesæt til speciel drenge. Indenfor legetøjs verdenen er det da heller ikke hvem som helst, der blæser til kamp indenfor byggeklodser, det er nemlig verdens anden største fabrikant at legetøj nemlig Hasbro, der udkommer med produktet. KRE-O Battleship serien udkommer i første omgang med 8 spit nye sæt, der starter med et lille spirit sæt til blot 109,- kroner, så komer der enkelte fartøjer og battel packs der ligger fra ca. 300-500 og som tooppen på kransekagen er det store slagskib KRE-O USS Missouri som er det gamle ikon, som i virkligheden er verdens største slagskib, men her i et fantastisk flot eksemplar på hele 90 cm når det er samlet. KRE-O Battleship bliver helt sikker et kæmpehit under juletræet iår.