LEGO Technic 4WD Crawler

Så kom der endelig nyheder i LEGO Technic kategorien. Vi har et stykke tid savnet en nyhed i den store ende, alså et 1500,- krones sæt fra LEGO. Denn model LEGO 9398 Technic 4WD Crawler er en rigtig kraft karl som er detaljeret som vi kender det fra Unimog modellen tidligere, med der er en stor nyhed på LEGO Technic 4WD Crawler, da den er fjernstyret med en ny Infarød fjernbetjening, så den kan køre som en fjernstyret bil. Dette er absolut en nyhed fra LEGO. En anden model som er kommet til dette efterår er denne LEGO 9397 Technic Tømmertransporter som er lidt mere traditionel, med styring af arm og grabben, op ned, frem og tilbage, som vi kender det fra tidligere modeller. LEGO 9397 kan ligesom LEGO 9398 ombygges til en anden model hvis dette ønskes. Dette er 2 flotte nyheder fra LEGO Technic.