Phister & Philina

Der findes efterhånen mange Danske børnetøj mærker. Fælles for de fleste er at kvaliteten er relativ høj, men i diis tider, kan det også blive for meget af det gode. Nogle mærker har forstået at brede sig, så de også favner de billigere priser. Mærket Phister & Philina har netop forstået dette budskab, og de ha forstået at etablere sig bed i hele markedet for børnetøj. Phister & Philina mærket omfatter egentligt hele børnetøj programmet, men har absolut speciale i modetøj afdelingen. Funktionstøj som tidligere var kendt som Cupcake er idag samle under et helt nyt mærke, som afspejler det hårde udendørsliv. Man har hos Purekids fundet inspiration i det vilde vesten og opkald det nye mærke efter en rigtig fræk ille fyr, nemlig vaskebjørnen. Navnet er Racoon Børnetøj so klart har speciale i funktionstøj, regntøj, flyverdragter og jakker til børn.