Legetøj

I den sjove verden for børn, hvor fantasien gang på gang bliver udfordret, finder man indenfor legetøj mange sjove nyheder som er beregnet til at komme i handlen til dette års jul. Nogle af de store producenter såsom LEGO, Hasbro og Mattel kommer iår med nogle hamrende gode ideer og nye mærker. LEGO kommer med Monster Fighters og Friends til henholdsvis drenge og piger. Mattel med monster High, og Hasbro med de geniale KREO serier. En anden legetøsserie er den kendte My Little Poney serie som har skiftet stort set hele programmet ud med nye figurer og tilbehør. Meget mere detaljeret end set tidigere. My Little Poney bliver igen iår et af de mest solgte produkter til piger mellem 1 og 5 år. Ellers vil det være de klassiske Barbie produkter, med det store Barbie Klædeskab, Barbie Malibu House + Barbie Fiat 500 som også var på hylderne sidste år i den danske julehandel.