Playmobil Prinsesse Slot

Den Tyske legetøj gigant Playmobil har de senere år gjort det klart at de satser ligeså meget på pigerne som drengene. De nye serier med dette flotte Playmobil Prinsesse Slot 5142 i spidsen er udset til at blive den helt store sællert her op til julehandlen. Slottet er ikke mindre end fantastisk flot med masser af flotte detaljer. Til prinsesse slottet fåes der ca. 10 sæt hvor produkterne vil være fint tilbehør til slottet.Andre topprodukter fra Playmobil er den store serie Playmobil Country med den store rideskole som et absolut topsæt. En anden succes fra Playmobil er denne flotte Playmobil Eventyr Skatteø 5134 som er et fantastisk flot sæt med masser af playmobil tilbehør. Sættet er i den store ende, med en pris på 999,- Playmobil Eventyr Skatteø 5134 er egnet far 6-12 år, og er mest myntet på drenge.  Playmobil Eventyr Skatteø tilhører serien med pirater og piratskibe.