Office 365 priser er nogle af de bedste priser på markedet

Microsoft Office 365 indeholder nu Office 2016 og giver dig den fulde Microsoft Office oplevelse. Med adgang til de nyeste Office-programmer samt andre cloud-baserede produktivitet tjenester, vil du uanset om du har brug for Office til hjemmet, skole eller til din virksomhed, kunne finde en Office 365 plan, der opfylder dine behov. Der findes forskellige office 365 planer, b... Læs mere »

Kontanthåndtering systemer hjælper dig, med at styre regnskabet

Hvis du har et effektivt penge management system integreret, er det størst mulig chance for succes blandt de globale virksomheder. Faktisk er det nødvendigt, for ethvert selskab i enhver størrelse at man på den ene eller anden måde har et system til at styre pengene og økonomien. En lille virksomhed, behøver ikke et stort og forkromet system, men kan nøjes med mindre. Men efter... Læs mere »

En webshop løsning der lever op til høje kvalitetskrav

Hvis du går rundt med en lille iværksætter spire i maven og du har fundet den niche som du kunne tænke dig at specialiserer dig i, så er næste step, hvordan du kommer videre med projektet. Mange vælger i dag, at satse på den elektroniske verden og starte en hjemmeside op og skal du sælge produkter er det en webshop løsning du skal have gang i. Det er vigtigt at du vælger den... Læs mere »

Et elektronisk kasseapparat har mange fordele vs de traditionelle

Mange virksomheder bruger elektroniske kassesystemer til at behandle og optage salgstransaktioner. Afhængig af kvaliteten af den model du vælger, kan din virksomhed normalt bruge et kasseapparat i 10 år eller mere, før du bliver nødt til at købe et nyt. Men der er, som med så meget andet fordele og ulemper ved at bruge elektroniske kasseapparater, de billigere modeller er opbyg... Læs mere »

Bliv forhandler og skab dig en succes inden for hosting verdenen

Er din store drøm, at sælge hostede it løsninger, domæne navne, webhoteller m.m. Men samtidig har du ikke den start kapital der skal til, for at kunne opbygge dit eget topmoderne datacenter, så er der stadig mulighed for, at din drøm kan gå i opfyldelse. Bliv forhandler og lav en aftale med en af de hosting udbydere om, at du har lov til at sælge løsninger, som skal ligge i der... Læs mere »

Server hosting skal vælges ud fra hvor stor en løsning man har

Når du starter en ny hjemmeside, er der er en masse nye udfordringer der venter dig derude. En af de sværeste af dem, er den forvirrende opgave det kan være at vælge mellem forskellige hosting pakker. De fleste nybegyndere starter med et stramt budget, og som normalt efterlader dem med få muligheder at vælge imellem. Shared hosting er ideel til en ny hjemmeside, der endnu ikke ... Læs mere »

Printer patroner skal købes efter behov og printer type

Det synes altid at ske lige når du har brug for din printer mest - sider begynder at komme ud med falmede typer eller der mangler tekst på hver side. Du har sikkert opdaget at det snart er tid, men har trukket det ud så længe som muligt, men der er ikke flere undskyldninger, du er nødt til at udskifte dine printer patroner. Der kan være stor forskel på, hvad det betyder. Især ... Læs mere »

Et webhotel kan godt være lidt af en jungle at finde frem til

På it markedet tales der meget om alle de shared hosting løsninger der findes og det kan godt være lidt svært at finde ud af hvilken løsning man skal vælge. Men for at finde den rigtige løsning er der dog heldigvis nogle tommelfingerregler man kan som guideline til at finde frem til det webhotel der passer til ens behov. Og de gælder hvad enten du står og skal købe dit 1 eller ... Læs mere »

Med hosted navision kan du arbejde alle vegne, blot du har internet

Er du i din virksomhed træt af, at have et program til regnskabet og et andet til lagerstyringen og et helt tredje der klarer projektstyringen. Og når dataene skal kombineres skal du igennem tidskrævende processer, inden du kan arbejde med dine data samlet. Så vil det helt rigtige valg for dig være at vælge hosted navision, her har du samlet alt i et program så du slipper for ... Læs mere »

HP farvepatroner hvis du gerne vil have de bedste udskrifter

Når du skal ud og købe en printer i dag er det som førhen hvor de var rigtig dyre, du kan i dag finde nogle rigtig gode printere til fordelagtige priser. Der findes selvfølgelig stadig dyre printere, men hvis du skal bruge en almindelig printer til hjemmebrug, kan du sagtens nøjes med en mindre udgave som kan erhverves til rimelige penge. Og det er uanset om du skal bruge en bl... Læs mere »

Billige domæner gør det muligt at sikre sit varemærke

I dag slipper man ikke uden om, at vil man nå ud til folket så er en af de mest effektive kanaler klart internettet. Så har man et budskab eller en vare der skal sælges så skal man oprette en hjemme eller en webshop. Men det er vigtigt at man tænker over hvad ens site skal hedde. I dag hvor der er mange der udbyder billige domæner, kan det være en god ide at sikre sit varemærke... Læs mere »

Et webhotel, domænenavn og design og du har en hjemmeside

Hvis du går med en drøm om at starte din egen hjemmeside, har du en viden du gerne vil formidle til andre, så skal du ikke fortvivle for det er ikke så svært. Og hvis du ikke selv kan lave de grafiske tiltag, så skal du blot have fat i en dygtig grafiker eller webmaster, som kan hjælpe dig med den del. Men først og fremmest skal du have oprettet et webhotel, så du har et domæn... Læs mere »

En lasertoner udskriver hurtige og præcise udskrifter

Når vi taler om farve til printere, så taler vi som udgangspunkt enten blæk eller toner, det er ligesom de to overordnede muligheder der findes på markedet. Hvis du har en inkJet printer, så er det blækpatroner du skal købe og printeren skyder nærmest blækdråber ud på papiret, når du printer din udskrift. Har du derimod en laserprinter, så er det en lasertoner du skal købe, når... Læs mere »

En kasseterminal letter mange administrative opgaver

Hvis du har for eksempel en butik eller en restaurant eller et andet sted som kræver at du skal tage imod penge og fører regnskab med dagens salg, så er du også en af dem der ved hvor vigtigt det er at have et system der virker og passer lige til dit behov. Med en kasseterminal har du mulighed for at ekspederer kunderne og samtidig er den med til at holde regnskab på dagens sal... Læs mere »

Skil dig ud med domænenavne med specielle endelser

Når du skal have et nyt domæne, er det efterhånden svært at finde lige netop det domæne, man ønsker, hvis det skal have de mest almindelige endelser som fx .dk, .com, .eu og .net. De fleste navne og sammensætninger er allerede optaget. Blandt andet derfor blev der åbnet op for, at man nu kan købe anderledes TLD’er. TLD står for Top Level Domain og er betegnelser for de bogstave... Læs mere »

Responsive design giver en bedre oplevelse for brugeren

For mange år siden da internettet havde isn spæde opstart, var der mange der var mistroisk mod hvad det nu var for noget. Skal man nu søge sin viden på nettet og handle der i stedet for at handle nede i de lokale butikker. Og rigtig mange havde dømt det til at være en døgnflue, ”det her det bliver da ikke til noget”. Men det har de måttet tage i sig mange gange, for internettet... Læs mere »

En professionel webshop kan ofte genererer flere ordrer

Der er rigtig mange der går og pusler med tanken om at starte deres egen webshop, men der er bare nogle ting man skal være opmærksom på inden man starter processen. Hvis du vil have det optimale ud af din shop, er det vigtigt at du har fokus på at din shop bliver bruger venlig og responsiv, så man kan tilgå den både en pc men ikke mindst fra en tablet eller smartphone. I dag bl... Læs mere »

Hp farvepatroner er et godt valg næste gang der skal købes toner

Hvis du skal ud og købe nye farvepatroner til din printer, kan det være noget af en opgave at finde ud af hvor og hvilke patroner man skal vælge. Men håber at denne artikel kan gøre dig lidt klogere på forskellen mellem blæk og toner. Der er ligesom to kategorier, når vi taler om patroner til vores printere. Den ene er blæk og den anden er toner. En blækpatron fungerer sådan ... Læs mere »

Billig toner til dig der skal printe eksamensopgave ud

Når tiden er inde og eksamensopgaven skal skrives, så er det vigtigt at man har taget højde for alle detaljer, så der ikke pludselig er noget der spænder ben for projektet og giver unødig grund til panik. Der er rigeligt ved en eksamens skrivning der kan give anledning til at føle sig presset. Så en huskeliste over ting der kunne være nyttige at have styr på, kunne være en hjæl... Læs mere »

Når du skal vælge webhosting til din hjemmeside

Der er efterhånden rigtig mange virksomheder, der tilbyder hosting af hjemmesider, webshops og andre internetløsninger. Men hvordan vælger man den rigtige hostingleverandør? Først og fremmest afhænger den bedste løsning af, hvad du skal have hostet. Har du en simpel og billig hjemmeside eller blog den voldsom trafik, kan du ofte fint klare dig med en af de billigere løsninger.... Læs mere »