Bliv forhandler og skab dig en succes inden for hosting verdenen

Er din store drøm, at sælge hostede it løsninger, domæne navne, webhoteller m.m. Men samtidig har du ikke den start kapital der skal til, for at kunne opbygge dit eget topmoderne datacenter, så er der stadig mulighed for, at din drøm kan gå i opfyldelse. Bliv forhandler og lav en aftale med en af de hosting udbydere om, at du har lov til at sælge løsninger, som skal ligge i deres datacenter.

Hvad er fordelene ved, at være en reseller, hvorfor ikke bare have sit eget setup?
Det er en bekostelig affære at have sit eget professionelle setup og da der er mange større og helt store hosting virksomheder på markedet, vil der også være stor konkurrence om kunderne. For klart kan en større virksomhed tilbyde et langt mere professionelt og gennemarbejdet koncept end en lille udbyder vil kunne. Der er flere penge i en stor virksomhed til at udvide, udvikle og opdatere både hardwaren og softwaren. Hvilket gør dem til at bedre bud, end hvis man ikke har råd til det.
Men der er nogle der mener, at bliv forhandler er en dårlig løsning, da man blot er et yderlig fordyrende led i salgsprocessen, da man ligeså godt kunne handler direkte ved udbyderen.
Men der er nogle virksomheder, ofte de lidt mindre, som synes det er en stor mundfuld at forstå alt det her og ved at vælge en mindre forhandler, føler de at de er tættere på konsulenten, end hvis de blot ryger ind i det store maskineri.
Så det er meget en smagssag hvilken løsning man er til – men reseller løsningen vokser jævnt hele tiden.

Hvad er det lige for en proces der sker, hvis man vælger at blive forhandler?
Man vælger en hoisting udbyder, som man har tillid til og som har et troværdigt koncept i forhold til hosting, sikkerhed, oppetid m.m.
Herefter vil forhandleren kunne vælge frit, hvordan lige præcis hans pakker skal se ud og herefter brande det som sin egen hosting løsning. Forhandleren sætter også selv prisen for, hvad varerne skal koste og hvilke tillægsydelser der eventuelt skal tilknyttes.
Når der er styr på alt dette, skal der blot ud og sælges nogle løsninger og slutkunden vil i princippet aldrig vide, ved hvilken hosting udbyder deres løsning reelt ligger, med mindre de bliver oplyst af forhandleren, hvilke samarbejdspartnere der er, for der er ingen kontakt mellem slutkunden og datacentret. Alt kommunikation går gennem den enkelte reseller.

Så det kan ikke blive meget nemmere, at starte sit eget hosting firma: Tag kontakt til en hosting udbyder, det kunne eksempelvis være Curanet, som er et af de største her i landet. Herefter er det bare om at komme i gang med at sælge nogle løsninger. Når det er gjort, log du ind på din forhandler konto og opretter den løsning på kunden, som i har aftalt og du vil modtage en faktura, som du kan videre fakturere til slutkunden.

På denne måde kan du bliv forhandler og helt selv skabe det koncept din virksomhed skal signalere og stille og roligt vokse, uden at tage den helt store risiko, ved selv at skulle opbygge datacenter med mere fra bunden.