Med hosted navision kan du arbejde alle vegne, blot du har internet

Er du i din virksomhed træt af, at have et program til regnskabet og et andet til lagerstyringen og et helt tredje der klarer projektstyringen. Og når dataene skal kombineres skal du igennem tidskrævende processer, inden du kan arbejde med dine data samlet.
Så vil det helt rigtige valg for dig være at vælge hosted navision, her har du samlet alt i et program så du slipper for de tidskrævende arbjedsprocessor. Samtidig vil du kunne spare penge ved kun at have et program og derved også kun en licens du skal betale for.
I daglig tale kaldes det oftest navision, men det helt korrekte navn på programmet er Microsoft Dynamics NAV og er det man definerer som et ERP Program (Enterprise Ressource Plannig), som er med til at forenkle, effektivisere og strømline processerne i virksomheden.
Programmet er nemt at lære, enkelt at bruge og kan hurtigt implementeres, på grund af dets genkendelige opbygning, som minder meget om andre af microsoft familiens programmer.
Men hvorfor skal man vælge hosted navision og ikke blot installere det stationært?
Det er der flere gode grunde til, en af de helt klare fordele er, at ved en hosted løsning vil både du og eksterne kunne tilgå programmet. Det kan være en stor fordel hvis man har en ekstern bogholder, der også arbejder i systemet. Så vil vedkommende kunne sidde hjemme på sit eget kontor og lave regnskabet for dig. Samtidig er det også en fordel, at revisoren kan få adgang til programmet og gennemgå en del af regnskabet hjemme, i stedet for i virksomheden.
Det eneste krav for en hosted løsning er, at der selvfølgelig skal være adgang til internettet, så det giver også dig mulighed for at kunne tilgå dit system selvom du ikke er på kontoret. Eller du kan følge med i tallene selvom du er på ferie.
En anden klar fordel ved en hosted navison løsning er, at som før nævnt kan du spare penge på længere sigt, for du slipper for at investere i serverdrigt, hardware, afskrivning og ikke mindst software licenser, for når du vælger hosting, så lejer du din løsning på månedsbasis.
Har du allerede en række licenser i virksomheden og beslutter dig for at overgå til en hosted navision løsning, vil der være mulighed for at transformere dine licenser til en hostinglicens og du vil betale en nedsat pris for disse licenser.
Sidst skal der også lige nævnes når man vælger at hoste sin navision løsning, slipper man også for at bekymre sig om sikkerhed, back up og løbende opdateringer.
For når du hoster en løsning, vil det være din leverandør der står for at levere en krypteret forbindelse, tage back up af dine data og når der skal laves opdateringer, så er det også deres opgave. Endvidere ligger alt vedrørende drift og vedligeholdelse ligeledes ved din hosting leverandør.
Men det er vigtigt, at man vælger en professionel leverandør som har styr på sikkerheden, for der er nogle virksomheder hvor ikke alt ovennævnt er en selvfølge, så læs det med småt inden du vælge din fremtidige leverandør.