HP farvepatroner hvis du gerne vil have de bedste udskrifter

Når du skal ud og købe en printer i dag er det som førhen hvor de var rigtig dyre, du kan i dag finde nogle rigtig gode printere til fordelagtige priser. Der findes selvfølgelig stadig dyre printere, men hvis du skal bruge en almindelig printer til hjemmebrug, kan du sagtens nøjes med en mindre udgave som kan erhverves til rimelige penge. Og det er uanset om du skal bruge en blæk eller en laser printer, dog vil laser printeren oftest være lidt dyrere end en blæk printer.
så er det en lidt anden snak når vi taler om tonere dertil, HP farvepatroner, brother tonere eller en helt tredje, kan være lidt af en udskrivning når de er tomme.
Men skal man købe de originale tonere elle kan man sagtens bruge uoriginale tonere? Det er en smags sag og afhænger meget af hvem du spørger. Producenterne siger selvfølgelig at man skal udelukkende bruge de originale fordi, der er en længere holdbarhed i dem. Nogle producenter siger også at garantien frafalder hvis du benytter uoriginale tonere i printeren. Og sidst men ikke mindst så vil producenten gerne have at kunden køber toner ved dem, for at tjene de penge ind igen, som de ”taber” på at sælge printeren billigere end før.
Vælger man at købe en uoriginal farve patron i stedet for eksempel en original HP farvepatron, så vil man måske kunne opleve at den ikke holder så længe, måske vil man endda opleve at udskriften ikke lever op til de forventninger eller tidligere udskrifter som den tidligere har kunnet med en original toner. Med hensyn til prisen, skal man lave regnestykker hvor meget har man sparet i kroner ører imod hvor mange udskrifter man får mindre med en uoriginal.
Med hensyn til kvaliteten, skal man gøre op med sig selv om man kan leve med en eventuel dårligere udskrifts kvalitet, for den kan der ikke gøres noget ved. Hvis man ønsker den bedste kvalitet skal man vælge at købe de originale for eksempel Hp farvepatroner hvis det er en Hp printer eller brother patroner hvis det er en brother og så fremdeles.
Så det er vigtigt du gør op med dig selv hvad der er vigtigst for dig og om du tør tage risikoen for at garantien frafalder, inden du vælger hvilke tonere du vil bruge.