Kontanthåndtering til dig der vil sikre dig selv og dine medarbejder

Vil du som butiksejer gerne sikre dig selv og dine medarbejder og nedsætte risikoen for røveri så er der nu endelig en opfindelse der kan gøre dette muligt.
Et røveri kan være en meget traumatisk oplevelse for den implicerede medarbejder. Hvordan man reagere er alt efter hvor voldsomt forløbet har været og hvordan man rent psykisk kan takle det. Efter en sådan oplevelse er det vigtigt at man tager hånd om det efterfølgende. Efter en traumatisk oplevelse er der gerne 4 faser man skal over chok, reaktion, bearbejdning, nyorientering. Hvordan man som menneske reagere i de 4 faser er meget forskellig og der er ikke nogen måde der er mere rigtig end andre.
For at undgå at du eller dine medarbejder skal igennem det ovenstående forløb, kan du forsøge at forhindre det. Dette kan gøres med en kontanthåndtering maskine. Denne maskine er udviklet til at den tager dig at ind og ud betalinger. Det er den der ”giver” bytte penge og den der tager i mod de betalte penge fra kunden. Det hele køre automatik med et kassehåndtering system. Dette gør at man ikke kan røve en butik der har implementeret dette system. Grunden her til er ganske simpel. Medarbejderen kan simpelhed ikke komme til pengene. Dette er også med til at nedsætte antallet af fejl ved optælling af kasser. Dette klare maskinen også. Så fejl med byttepenge og fejl ved optælling bliver også fortid med et sådan apparat.