Office 365 priser er nogle af de bedste priser på markedet

Microsoft Office 365 indeholder nu Office 2016 og giver dig den fulde Microsoft Office oplevelse. Med adgang til de nyeste Office-programmer samt andre cloud-baserede produktivitet tjenester, vil du uanset om du har brug for Office til hjemmet, skole eller til din virksomhed, kunne finde en Office 365 plan, der opfylder dine behov.

Der findes forskellige office 365 planer, både Business planer og Enterprise planer. Begge indeholder flere pakker, med forskellige office 365 priser. Vælger du Business planer, kan du vælge mellem Exchange Online, Business Essentials, Business og Business Prenium. De varierer fra kr. 25,20,- pr. Bruger pr. Mdr. Til kr. 78,70,- . Vælger du derimod Enterprise planer, er det pakkerne Enterprise E1, ProPlus, Enterprise E3 og Enterprise E5, du kan vælge imellem. Office 365 priserne her går fra kr. 54,40,- pr. Bruger. Pr mdr. til kr. 241,70,-.
Med hver plan, kan du installere 2016 versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote (Access, og Publisher er også inkluderet for pc-brugere). Opgraderinger er altid inkluderet, det vil sige når en ny version af Microsoft Office er frigivet, får du øjeblikkelig adgang til den, så dine programmer altid er up-to-date. Med Office 365, hænger du aldrig på en forældet software, fordi hver ny opgradering er inkluderet i dit abonnement. Du skal ikke ud og investere i dyre opgraderinger, det er en del af dine office 365 priser.

Og du kan installere O365 på op til 5 enheder, både til windows, android eller IOS styresystemer. Og da O365 er optimeret på alle dine enheder, så er det nemt at få adgang overalt til dine ting på din laptop, telefon, tablet og mere. Det er en ideel løsning til boliger med mere end én bruger.
Sammen med den nyeste software, vil du også få 1TB OneDrive cloud storage, pånær i exchangeonline, med i din office 365 pris. Det giver dig mulighed for at samle dine dokumenter på ét sted, og få adgang til dem hvor som helst på enhver enhed. Hvilket gør det lettere end nogensinde at oprette, redigere og dele dine dokumenter på farten.

Uanset om det er en lille, mellem eller en stor virksomhed, kan du ved hjælp af O365, køre din virksomhed lettere og mere effektivt. Det kræver bare, at man får den 365 pakke der matcher behovene for virksomheden og ikke betaler for mere end man skal bruge. De office 365 priser der er på markedet i dag, kan de fleste virksomheder være med på, uden at slå bunden ud af budgettet.

Men hvorfor er det, at så mange virksomheder vælger lige netop en O365 plan?
Microsoft Office 365 er et populært valg blandt virksomheder, der søger at enten erstatte eller implementere et nyt intranet system. Mange virksomheder vælger at bruge Microsofts SharePoint Online til deres intranet, fordi de er fortrolige med SharePoint i forvejen.
Office 365 giver også en cloud-baseret platform, der muliggør sikker adgang til organisatoriske data fra enhver enhed, når som helst, hvor som helst. Dette kan være en stor fordel for de organisationer, der har ansatte, der arbejder både på virksomhedens adresse, på hjemmekontoret, på farten mellem kundebesøgene eller på et satellit kontor.

Med en O365 plan, får de en komplet platform. For mange virksomheder, kan Office 365 tilbyde alt hvad medarbejderne har brug for. Desuden giver det teams gode muligheder for, at arbejde sammen på fælles projekter. Office 365 gør det også muligt at dele indhold med eksterne partnere, hvilket også er en vigtig faktor for nogle organisationer.

Som artiklen var kort inde på før, har dine medarbejderne i din organisation allerede erfaring med at bruge SharePoint, så kan det være en god grund til at overveje Office 365 som platform for dit nye intranet. Det genkendelige er altid godt i en overgangsfase kontra et nyt og uigenkendeligt system.
Office 365 kan let integreres med eksisterende SharePoint-systemer, hvilket vil bidrage til at minimere nedetid, hvis du allerede bruger SharePoint-teknologi i din organisation.

Så kan du se fordelene ved at kunne tage dine ting med dig overalt, samarbejde nemt og enkelt med dine kolleger, have den samme licens installeret på op til 5 enheder og alt sammen til billige office 365 priser, så kontakt din nærmeste O365 leverandør og få hjælp til hvilken plan du skal vælge.