Webshops er sider hvor man kan sælge og købe produkter online

Internettet er blevet en fast bestanddel for de fleste mennesker. Dagligt er millioner af mennesker online. Online sidder de bl.a. og læser nyheder, får inspiration, sociale medier eller køber diverse produkter via webshops.
En virksomhed der sælger produkter, burde også have en webshop. Det er efterhånden mere og mere udbredt, at købe online. Man sparer nemlig tid og ofte også penge. Derudover leveres produktet ofte til døren og nogen gange helt gratis.
Mange laver deres webshops i et Content Management system, hvor man ikke behøver have den store viden om kodninger. Dvs. man nemt selv kan lave en webshop og dermed hurtigst muligt sælge sine produkter online.
Succes med e-handel kunne være rigtig dejlig. Med online marketing, kan man til sin fordel, blive nemmere at finde på søgemaskiner, og dermed nemmere at finde for potentielle kunder. Jo flere kunder der kommer ind på ens side, jo større er chancen for, at sælge noget.
Der er selvfølgelig stor konkurrence blandt andre shops på nettet, så man skal gøre en indsats for at blive sendt i mængden.