LEGO Julekalender

LEGO har fået et nyt medlem i deres populære serien indenfor julekalender. Den kendte LEGO Julekalender er kommet i en LEGO Friends udgave, som rammer plet ligetil pige publikummet, og den første version i 2012 var da også den mest solgte julekalender på det Danske marked. Eller fortsættes serien med alle 3 julekalendere, som de senere år har været absolut succesfuld, for LEGO.

Den før omtalte udgave er denne LEGO Friends julekalender LEGO 41016 som hører til som den billige udgave til kun 179,- Julekalenderen indeholder 24 figurer og efekter til Heartlake city, og enkelte af delene er ikke at finde i de traditionelle æsker. LEGO Friends julekalenderen, er altså et must for rigtige LEGO Friends samlere.

LEGO Star Wars julekalender er en kenne dyrer da der er tale om et Brand som LEGO Star Wars her er det Lucas Art som er meddesigner, og årets model er den absolut flotteste LEGO julekalender fra netop LEGO Star Wars. Den er klart den mest populære til Star Wars samlere.

LEGO City er ligesom Friends LEGO´s eget varemærke, og er derfor lidt billigere end LEGO Star Wars. Årets udgave af LEGO City julekalender er som vanligt med 24 figurer og andre små artikler, som paasser perfekt ind i hele samlingen af LEGO City byggesæt.