Berg trampolin med print tilfører ekstra sjov til hopperiet

Forårssæsonen er over os og snart vil alle haver spirer af dejlige blomster, men ikke mindst af børn der nyder at de igen kan komme ud og lege, uden at de skal pakkes ind i vintertøj og store støvler. Og igen vil alle legeredskaberne blive fundet frem legehuse, sandkasser, gynger og ikke mindst trampoliner.
Det er en af de helt store mode diller, som ikke ændrer sig fra år til år og nu kan man få en Berg trampolin, hvor der på selve dugen er printet forskellige tegninger på, som hvordan man skal hoppe fra gang til gang.
Det er tiltænkt sådan, at i stedet for blot at hoppe tilfældigt rundt, så kan man lege en leg flere sammen, imens man hopper.
En stiller sig inde på midten af dugen og en af de andre som står udenfor siger et tal mellem 1 -6 og så skal den der skal hoppe finde tallet og se hvad tegningen viser. Det kan være almindelige hop, hop med hænderne nede på dugen og så videre og når man har fundet tallet og fundet ud af hvad man skal gøre, så skal man hoppe det antal man har aftalt inden legen startede. Og når den første er færdig bytter man plads og starter forfra.
Hvis man synes det bliver for kedeligt at lave det samme hele tiden, så kan man sætte tid på hvor lang tid man har til at udføre opgaven, eller man kan selv finde på andre måder at hoppe på og så bare aftale hvilket tal der er hvad. Dermed bliver mulighederne uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan der kan hoppes og leges.
En Berg trampolin med print på, har samme høje sikkerhedsstandard som en almindelig uden print, det er udelukkende dugen der gør forskellen. Også til denne model kan der tilkøbes et sikkerhedsnet og det er også det der anbefales, selvom børnene skal kravle ind og ud under legen, anbefales det stadig at have net p, da børnene stadig kan falde ud over kanten når de hopper.
Så vil du gerne tilføre hopperiet nye udfordringer, så prøv med en Berg trampolin af mærket Tattoo C eller Tatto F og afprøv alle de sjove og udfordrende måder der kan hoppes på.